TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Joulukuvastomme on julkaistu!

 

Löydät yhdestä paikasta kaikki parhaat joululahjat henkilöstölle, asiakkaille ja palveluntarjoajille. Jos et löydä etsimääsi, niin kerro mitä olit miettinyt. Etsimme ja toteutamme juuri sellaiset lahjat kuin olit ajatellut.

Haluatko, että paketoimme lahjat puolestasi? Tai että postitamme joululahjat suoraan asiakkaillesi? Halutessasi hoidamme kaiken puolestasi. Lähettämisen jälkeen löydät Workspacesta selkeät raportit lahjan saajista.

Entä jääkö lahjoja yli? Halutessasi varastoimme ne puolestasi ja saat lisäksi veloituksetta käyttöösi Promoshopin, josta näet varastosaldot ja jota kautta voit jatkossa tilata valmiita tuotteita varastosta nopealla toimitusajalla.

Muistathan olla ajoissa liikkeellä. Suosituimmilla tuotteilla on tapana loppua jossain vaiheessa.

Klikkaa kuvaa ja siirry ostoksille:

Tai klikkaa linkkiä:
https://www.talenco.fi/joululahjat/


Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut Jan von Heiroth 10.10.2019väliviiva