TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Joulun parhaat mainoslahjat ovat monella kotimaisia

 

Liiketoiminta kansainvälistyy ja koko lailla kaikki haluavat osoittaa kansainvälisyytensä tai ainakin valmiutensa siihen. Joulunaika on kuitenkin jonkinlainen poikkeus. Silloin kotimaisuus korostuu, myös mainos- ja liikelahjoissa. Kotimaisia joululahjoja halutaan antaa ja ottaa vastaan.

Kotimaisuus yhdistyy ainakin mielikuvatasolla laatuun ja kestävyyteen. Ja suomalainen design on melkein synonyymi korkealle laadulle. Joulu on hyvin vahvojen tunteiden aikaa, ja tällaisessa yhteydessä mainitut laatu ja kestävyys ovat arvossaan. Tämä kannattaa muistaa joulun mainoslahjoja valittaessa; onnistunut lahja vahvistaa näitä tunteita.

Kotimaisia joululahjatavaroita ajateltaessa löytyy monia tuoteryhmiä, jotka sopivat liike- mainos- ja yrityslahjoiksi, ja joista löytyy tunnettuja ja tunnustettuja kotimaisia tuotteita. Kansainvälisesti tunnettua suomalaista designia löytyy paljon. Hieman esimerkkejä tuotteista:

  • tarjoilu- ja ruokailuastiat ja astiastot
  • Maljakot (ovat jo ehkä klisee, ainakin se yksi)
  • mukit
  • pyyhkeet
  • valaisimet
  • huivit
  • korut
  • vuodevaatteet

Jouluun sopivia kotimaisia tuotteita löytyy myös eri teemojen alta. On kotimaisia brändejä, jotka yhdistyvät esimerkiksi saaristo- tai ekologiseen teemaan.

Kiinnostaisiko keskustella mahdollisuudesta hankkia kotimaisia liike- ja mainoslahjoja? Jos vastaat myöntävästi, ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi sopivat lahjat! http://www.talenco.fi/kyselyt/

 

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Yrityksen joululahjat
Mainoslahjat
Maljakot
Mukit omalla logolla tai painatuksella
Mainospyyhkeet omalla logolla tai painatuksella
Pöytälamput
Lamput ja valaisimet
Huivit
Korut
Kotimaiset yrityslahjat


Julkaistu kategoriassa Joulu, Yleinen, kirjoittanut Aki Hyödynmaa 24.10.2016väliviiva