TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 
Palvelut

Vaikuttavaa markkinointia!Autamme brändinne tuotteistamisessa. Hyödynnämme digitaalisuutta, hyvää suunnittelua ja henkilökohtaista palvelua auttaaksemme asiakkaitamme luomaan itselleen vaikuttavia promo- ja markkinointimateriaaleja alkaen liikelahjoista aina yritystekstiileihin ja suurtulosteisiin.OTA YHTEYTTÄ

Autamme asiakkaitamme brändien tunnetuksi tekemisessä ja positiivisen brändimielikuvan luomisessa yritysilmetuotteilla.

Tarjoamme monipuolista yritystekstiili-, liikelahja- ja promotuotepalvelua, alkaen yksittäisten kertatilausten toimittamisesta aina syvällisempään kumppanuusyhteistyöhön.
Yllättävien ad-hoc tarpeiden lisäksi autamme tarvittaessa koko prosessin ajan alkaen suunnittelusta ja tuotannosta aina varastointiin, jakeluun ja raportointiin.

Palvelumme sopii kaikille yrityksille, niin pienille kuin suurille, jotka haluavat rakentaa mieleenpainuvaa brändiä.


Näin palvelemme

Etsimme haluamasi tuotteet

Palvelumme mahdollistaa tuotteiden vapaan valinnan eikä valikoiman suunnittelussa tarvitse tehdä kompromisseja. Voit valita itse 1000:n tuoteryhmän ja 50.000:n tuotteen valikoimastamme tai pyytää asiantuntijaamme löytämään uusia tuotteita ja tekemään sinulle haluamasi tarjoukset.

Autamme suunnittelussa

Asiantunteva organisaatiomme auttaa suunnittelussa, olipa tarpeesi yksittäinen logotuote tai laajemman kokonaisuuden rakentaminen, pakkaussuunnittelua unohtamatta.


Runsaasti lisäarvopalveluita

myTalenco

Asiakkaanamme saat automaattisesti käyttöösi sähköisen myTalenco-palvelualustan.

myTalenco on koko tiimin yhteinen digitaalinen työtila. Se on ketterä palvelualusta promo- ja markkinointimateriaalien ja muiden brändituotteiden hankintaan. Sen avulla parannat tehokkuutta ja pitkäjänteisyyttä samalla varmistaen, että yhdenmukainen visuaalinen ilme säilyy.

myTalencossa kaikki promomateriaaleihin liittyvä tieto on keskitetysti ja jäsennellysti kaikkien tarvitsijoiden käytössä. Se nopeuttaa materiaalien valintaa, ostoa, hallintaa ja parantaa kustannustehokkuutta. myTalenco tekee ostamisesta helpompaa.

myTalenco mahdollistaa tuotteiden täysin vapaan valinnan eikä valikoiman suunnittelussa tarvitse tehdä kompromisseja. Tuottavuus ja tyytyväisyys paranevat, kun työntekijöille on paremmat mahdollisuudet keskittyä olennaiseen.

myTalenco tuo jatkuvuutta toimintaan tiimin jäsenten vaihtuessa, koska uusien työntekijän perehdyttäminen on nopeaa.

Maksuton varastointi

Halutessasi tarjoamme maksutonta varastointia ostamillesi brändituotteille ja muille markkinointimateriaaleille. Lue lisää!

Promoshop-materiaalipankki varaston hallintaan

Promoshopin avulla hallinnoit varastoasi. Promoshopissa käyttäjät voivat tilata varastolta valmiiksi painettuja brändituotteita ja muita markkinointimateriaaleja nopeasti ja vaivattomasti, myös pienempiä määriä.

Paketointi ja postitus

Joulunaika on monelle kiireinen. Säästät aikaa ja vaivaa kun hyödynnät postituspalveluamme liikelahjojen ja joululahjojen toimittamiseksi suoraan lahjansaajille. Palvelun laskutus on yksinkertainen ja edullinen. Halutessasi hoidamme myös lahjapaketoinnin ja tervehdyskortit.
Kysy lisää

Kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän ja me lähetämme sinulle uuden salasanan

Sähköposti