on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
väliviiva
 
Henkilökohtaista palvelua
0207 401 405
Vastaamme ripeästi
myös sähköpostikyselyihin
Lähetä kysely
väliviiva

Liikelahjat

Liikelahjat ja yrityslahjat helposti. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi liikelahjat yrityksesi painatuksella tai muulla tavalla kustomoituina yrityksesi näköiseksi. Selaa laajaa liikelahja-valikoimaamme tai ota meihin suoraan yhteyttä niin autamme sinua löytämään brändillesi parhaiten sopivat liikelahjat. Autamme myös painatuksen suunnittelussa. Joissain tapauksissa liikelahjat ovat parhaimmillaan brodeerattuina tai lasermerkattuina. Joulun tienoilla on usein kiire, muista että voimme postittaa yrityksen joululahjat suoraan vastaanottajille. Suosittelemme että liikelahjat painetaan yrityksen logolla, myös yrityksen joululahjat ja myös silloin kuin kyseessä arvolahja. Näin yrityslahja muistuttaa antajastaan ja yrityksen logo tulee tutuksi. Tarvittaessa painatus tai merkkaus voidaan tehdä niin diskreetisti että ainoastaan liikelahjan antaja ja vastaanottaja ymmärtävät sen olemassaolon. Esimerkiksi logomerkkaus leikkuulaudan tai Iittalan teemamukin pohjassa, tai etsaus keittiöveitsen terään, jolloin tuote ei näytä yrityslahjalta. Vaihtoehtoisesti brändäys tai painatus voi myös olla huomattavan näkyvä, esim T-paita isolla monivärisellä painatuksella. Hyviä esimerkkejä onnistuneista liikelahjojen brändäyksistä on vaikka kuinka paljon. Ikonisia esimerkkejä halutuista T-paidoista ovat esim Harley Davidsson T-paidat, Hard Rock Cafe t-paidat, urheiluseurojen tai bändien fanipaidat.

Deale-huulivoidepuikko, valkoinen, sininen liikelahja omalla logolla tai painatuksella
Mainoslahjat (3394)
Utah-reppu 23L, musta liikelahja omalla logolla tai painatuksella
Kassit & Laukut (4492)
Rotate-doming-USB-muistitikku, 2 Gt, hopea, punainen liikelahja omalla logolla tai painatuksella
Elektroniikka (2752)
OWENS. Keraaminen kuppisetti, valkoinen liikelahja omalla logolla tai painatuksella
Koti & Keittiö (2807)
Americano® Grande 350 ml eristetty muki, valkoinen, musta liikelahja omalla logolla tai painatuksella
Vapaa-aika (6091)
Salvador-kuulakärkikynä, luonnollinen, kalkinvihreä liikelahja omalla logolla tai painatuksella
Vastuullisemmat (2768)

Kysy lisää liikelahjoista
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 34927
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 34927
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Liikelahja vahvistaa brändiä

Brändillä ja liikelahjalla on sama lähtökohta, yrityksen arvot. Omalla logolla varustettu liikelahja onkin erinomainen tapa kertoa yrityksen arvoista, ja vahvistaa niitä. Lahjat ovat yksi markkinointiviestinnän muoto, ja ne voi ja pitäisi suunnitella tukemaan yrityksen kokonaisviestinnän tavoitteita.

Koska liikelahjojen viestinnällisyys on aika selvää, kannattaisi niiden valinnan tehdä samat henkilöt, jotka vastaavat yrityksen markkinointiviestinnästä. Tämä ei kuitenkaan taida vieläkään olla sääntö, vaan lahjojen budjetin ja valinnan kanssa tuskailevat aivan eri henkilöt.

Viestinnällisyyden muistaminen on sinällään aika helppoa. Värien ja muun graafisen ilmeen on oltava sama kuin muussa viestinnässä. Pienikin lahja on viestinnällinen ja se viestii yrityksen arvoista. Tällaisia ovat esimerkiksi kansiot ja muistio, joissa on painatuksena yrityksen logo samanlaisena kuin se on muussakin viestinnässä

Visuaalisten elementtien lisäksi lahja itsessään viestii yrityksen arvoista ja rakentaa näin yrityksen brändiä. Esimerkiksi jos muussa viestinnässä yrityskuvasta pyritään rakentamaan elegantti ja lifestyle-henkinen, voi hyvänä liikelahjana toimia vaikka... Lue lisää


Videot

Kurkista vuoten 2023 - omalla logolla brändättävät liikelahjat