on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Mainostekstiilit omalla logolla tai painatuksella

Talencolta saat kaikki laadukkaat mainostekstiilit ja yritystekstiilit. Yritysvaatteet varustetaan yrityksen logolla, joko painatuksella tai brodeerauksella. Haluttaessa vaatteet voidaan suunnitella alusta loppuun yrityksen visuaalisen ilmeen näköisiksi. Yritysilmeesi mukaisesti kustomoidut yritystekstiilit ovat tehokas tapa vahvistaa yrityksen brändiä ja imagoa. Talencolta saaat kaikki laadukkaat mainostekstiilit nopealla toimitusajalla, tarvittaessa pienet kappalemäärät ja aina edulliset hinnat.


 | Kodin tekstiilit | Muut tekstiilit | Paidat ja neuleet | Pyyhkeet ja kylpytakit | Päähineet | Sadevarusteet | Takit ja hupparit | Urheilutekstiilit - siirto


Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Näytä kaikki tuotteet
 
 Kauttaaltaan painettu tuubihuivi
Arvio: 3.31 €/kpl
spacer
 
 Käsipyyhe CreaTowel M sublimati...
Arvio: 0.00 €/kpl
spacer
 
Elevate Nanaimo miesten lyhythihainen t...
Arvio: 11.11 €/kpl
spacer
 
Elevate Tremblant miesten takki, harmaa
Arvio: 37.44 €/kpl
spacer
spacer
 
Elevate Vaillant pitkähihainen miesten ...
Arvio: 31.04 €/kpl
spacer
spacer
 
Elevate Arora miesten vetoketjullinen h...
Arvio: 48.45 €/kpl

BränditRFX
Kaikki tuotteet tässä kategoriassaväliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 8475
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


Mainostekstiileillä saat näkyvyyttä ja vahvistat yhteishenkeä

Mainostekstiilit ovat tehokas tapa vahvistaa yrityksen brändiä ja lisätä yhteishenkeä niin henkilöstön kuin asiakkaiden keskuudessa. Logoilla ja painatuksilla varustetut mainostekstiilit ja yritysvaatteet parantavat brändin näkyvyyttä ja muistuttavat asiakkaita yrityksestä ja sen tarjoamista tuotteista ja palveluista jopa päivittäin.

Miksi siis ovat suurimmat syyt sille että lähes kaikki yritykset käyttävät mainostekstiilejä?

Yritysten TOP 3 syytä käyttää mainostekstiilejä ovat:

1) Brändin näkyvyyden lisääminen: Mainostekstiilit, kuten logolla varustetut t-paidat, lippikset ja hupparit, toimivat liikkuvina mainostauluina. Niitä käytetään julkisilla paikoilla ja siksi ne lisäävät yrityksen ja sen brändin näkyvyyttä ja tunnettuutta.

2) Asiakassuhteiden vahvistaminen: Asiakkaille lahjaksi annetut t-paidat tai lippalakit saavat vastaanottajan tuntemaan itsensä arvostetuksi. Mainostekstiilit ovat myös tehokas tapa palkita asiakkaita ja muita sidosryhmiä, mikä puolestaan lisää asiakasuskollisuutta ja myös parantaa yrityksen imagoa.

3) Henkilöstön sitouttaminen ja yhteenkuuluvuuden vahvistaminen: Yrityksen henkilökunnan pukeutuminen yhtenäisiin mainostekstiileihin, kuten yrityksen logolla varustettuihin paitoihin, luo yhtenäisyyttä ja ammattimaista ilmettä. Se auttaa myös erottamaan työntekijät asiakkaille ja lisää tiimihenkeä. Kun henkilöstö käyttää yrityksen logolla varustettuja mainostekstiiölejä ja muita yritysvaatteita kertoo se myös ympäristölle että yrityksen työntekijät ovat ylpeitä yrityksestä.

Yritykset ymmärtävät että mainostekstiilit ovat kustannustehokas tapa mainostaa yritystä koska ne tarjoavat pitkäkestoisen mainosvälineen suhteellisen edulliseen hintaan. Laadukkaita mainostekstiilit kestävät käyttöä ja pesua, jolloin brändin viesti pysyy esillä pitkään.

Mitkä ovat suosituimpia mainostekstiilejä?

* T-paidat ovat klassinen ja suosittu valinta. T-paitoja voidaan käyttää niin yrityksen sisäisissä tilaisuuksissa kuin markkinointikampanjoissa. Ne ovat saatavilla monissa eri väreissä, malleissa, laaduissa ja materiaaleissa, ja ne soveltuvat erinomaisen hyvin brändättäviksi.

* Pikeepaidat ovat tyylikäs vaihtoehto, joka sopii erityisesti asiakastapaamisiin ja tapahtumiin. Pikeepaidat antavat ammattimaisen vaikutelman ja ovat silti rentoja ja mukavia käyttää.

* Hupparit ovat mukavia ja käytännöllisiä, ja ne sopivat hyvin viileämpiin olosuhteisiin. Hupparit ovat erityisen suosittuja henkilöstön vapaa-ajan vaatteina.

* Lippikset ja pipot ovat edullisia ja tehokkaita mainosvälineitä. Ne tarjoavat hyvän näkyvyyden ja ovat käytännöllisiä lahjoja koska lähes kaikki käyttävät niitä.

* Softshell- ja fleecetakit, ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä mainostekstiilejä. Ne sopivat hyvin ulkoilmatapahtumiin ja tarjoavat hyvän suojan säältä.

Olipa kyseessä sitten T-paidat, pikeepaidat, hupparit, lippikset tai muut mainostekstiilit, oikeanlainen valikoima auttaa saavuttamaan yrityksen markkinointitavoitteet ja parantamaan näkyvyyttä. Niiden avulla yrityksen voi erottua kilpailijoistaan ja jättä vahvan muistijäljen. Laadukkaat mainostekstiilit luovat positiivisen ja ammattimaisen kuvan, joka jää mieleen niin henkilöstölle kuin asiakkaille.Mitä muut asiakkaat ovat sanoneet?
"...oikein hyvältä näyttää. Kiitos!..."

Claes v., jorvas

 

"......kiitos kun neuvoit pitäytymään brodeerauksessa, erittäin tyylikkäät essut ! Palvelunne on ensiluokkaista, kiitos tähänastisesta..."

Sanna M., tampere

 

"...Fleece-takit ovat hyvät. Kiitos ja mukavaa kesää!😊 ..."

Mari L., rantasalmi
Tremblant miesten takki, harmaa-kanerva
Logo: brodeeraus vasen sanka

 

"...Avasin paketin ja näyttää oikein hyvältä!..."

Heli R., 
T-paita Cool Fit Niagara
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Kiitos! Oikein mukavat! Hyvää joulua! ..."

Janne A., helsinki
Pikee Cool Fit Ottawa
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Hei, Tarkastin muutaman tuotteen. Olivat ok, samoin painatus oli ok...."

Osmo L., espoo

 

"...Hei Olemme tyytyväisiä toimitukseen...."

Martti L., isokyrö
Turvaliivi
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Olen todelle tyytyväinen palveluunne! Kaikki sujui helposti ja nopeasti. Tarjoukset tulivat heti, samoin oikovedokset. Toimitus oli myöskin luvatun mukainen. Taisi jopa tulla vähän nopeammin, kun oli luvattu. Ja tietysti tärkeintä, että itse tuotteet vaikuttavat myös hyviltä...."

Elviira P., forssa

 

"...Kiitos palvelusta se oli hyvää ja nopeaa. ..."

Ville K., iisalmi
Pikee Calgary
Logo: Brodeeraus, 4000t

 

"...Hyvä ja nopea toimitus. Kiitos...."

Antti P., espoo
Turvaliivi pussissa
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Palveluanne voisin kommentoida erittäin joustavaksi ja toimivaksi. Mielellani teen yhteistyötä kanssanne jatkosakin...."

Erja M., helsinki
Esiliina
Logo: Painatus, siirtokuva

 

"...Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja joustavaan palveluunne. Vaikka aikataulu oli äärimmäisen tiukka, saapuivat varjot 2 päivää etuajassa, mikä oli ilahduttavaa ja helpottavaa...."

Maria S., helsinki
30" golf-sateenvarjo
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Olemme olleet tyytyväisiä palveluun. Erityisesti oli mukava juttu, että pystyitte myös auttamaan aineiston teossa...."

Katariina J., helsinki
Esiliina
Logo: Painatus, 4-v

 

"...Toimintanne on ollut ystävällistä, nopeaa, kiinnostunut asiakkaasta, palvelualtis, informoinut nopeasti tilaukseen vaihdetusta tuotteesta...."

Tarmo T., helsinki
23" automaattinen sateenvarjo
Logo: Ei merkintää

 

"...Olen ollut tyytyväinen palveluunne ja liivithän tulivat todella nopeasti!! Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa palvelusta. Palataan asiaan heti, kun tarvitsemme lisätäydennystä liivien osalta. ..."

Niina K., helsinki
Turvaliivi pussissa
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Servicen har varit utmärkt...."

Micki K., porvoo
US-BASIC San Diego-lakki
Logo: Brodeeraus, 4000t

 

"...Varjot olivat juuri sellaisia kuin toivoimme...."

Evelina K., helsinki
23 läpinäkyvä sateenvarjo
Logo: Painatus, 3-v

 

"...Kiitos,asiointi kanssanne on ollut helppoa siten miellyttävää. ..."

Johanna M., helsinki
Sateenvarjo 23"
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Yhteistyö on ollut joustavaa ja sujuvaa, kiitokset siitä. Ei valittamista :) ..."

Virva J., liminka
20" sateenvarjo
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Palvelu ollut kiitettävää jälleen, kiitos ja hyvää kevättä täältä etelä-pohjanmaan kevättulvien keskeltä ! ..."

Elina V., kuortane
Turvaliivit
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Syitä miksi valitsimme taas teidät olivat mm. hinnoittelun selkeys ja sujuva toiminta..."

Marja-Liisa K., seinäjoki
Pitkä essu
Logo: Brodeeraus, 4000t

 

"...Kaikki sujui alusta lähtien mallikkaasti, ja lopullinen tuotekin saapui viikkoja aikatauluja edellä. Pelkästään positiivista sanottavaa!..."

Petri S., helsinki
Automaattisateenvarjo 23"
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Kuvaus: palautetta toiminnastanne: * Erinomainen toiminnanohjausjärjestelmä, nykyaikainen, sähköinen myös asiakkaalle päin! Nopea ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu kaikin puolin! * Tulen varmasti käyttämään Talencon palveluja tulevaisuudessakin. * Arvosana: 10 + ! ..."

Mari P., vantaa
Golf Sateenvarjo
Logo: Painatus, 1-v