TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Kaasupoltin ja Crème brûlée, mihin muuhun sitä muka tarvitaan?

 

Kaasupoltin ja Crème brûlée mihin muuhun sitä muka tarvitaan? Näin alkoi viesti jonka Merxteamin Sini lähetti minulle muutama päivä sitten. Merxtem on meidän vanha toimittaja jolla on kaksi toimialaa: liikelahjat ja keittiötuotteet. Olen innokas amatöörikokki, ja kun toimittaja tuntee sekä liikelahjat että keittiötuotteet niin tämähän sopi minulle.

Osoittautui että Sinin työnantaja Merxtem on aloittanut yhteistyön Lottenin kanssa; juuri sen Lottenin joka pärjäsi hienosti Master Chef kisassa. Yhteistyön tiimoilta Lotten on koostanut vinkkejä siitä kuinka Exxent-kaasupoltinta voi käyttää monipuolisesti.  Aivan ilmeisesti Lotten osaa asiansa: vinkit olivat mielenkiintoisia.

Paahotovanukkaan polttaminen oli minulle tuttua, mutta se mitä en ollut ymmärtänyt oli se että kaasupolttimella saa kotioloissa loihidittua lisämakua ihan päivittäiseenkin ruuanlaittoon.

kaasupoltin_joululahjaksi

 

Lottenin vinkit:

  • Raa-an lohpalan grillaus vaikka leivän päälle tai salaattiin
  • Perunamuusin gratinointi
  • Eilisten keitettyjen tai höyrytettyjen vihannesten grillaus
  • Pikainen jälkiruoka: paloiteltuja hedelmiä joiden päälle raastettu suklaata ja nopea grillaus polttimella päältä.
  • Juustolautanen: saman juuston voi tarjota sekä kylmänä että grillattuna. Perinteinen kermajuusto maistuu ihan erilaiselta polttimella poltettuna! Ja tietysti vuohenjuusto ja halloumi.
  • Tomaatin grillaus
  • Liekitys

Mielenkiintoinen huomio oli se että polttimella voi tosiaan grillata melkein mitä tahansa, siksi se onkin kokkien suosikkityökalu keittiössä.

vuoka_liikelahjaksi81782_2

 

Merxtem on kasannut houkuttelevan setin kaasupolttimen ympärille. Exxent kaasupolttimen lisäksi settiin kuuluu 6 kpl  9 cm vuokaa ja lahjapakkaus. Suositeltava yrityslahja myös muulloin, mutta ehkä erityisesti yrityksen joululahjaksi.


Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista, Joulu, Yleinen, kirjoittanut Jan von Heiroth 12.10.2014väliviiva