TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
väliviiva
homeTuotteetPalvelutAjankohtaista

 

Digipainatus mainoslahjoille

 

Digipainatus muistuttaa tulostamista. Se voidaan tehdä sekä suorille että hieman kaartuville pinnoille ja se mahdollistaa äärimmäisen yksityiskohtaisen, valokuvamaisen värientoiston. Värien määrä ei vaikuta hintaan, vaan hinta muodostuu ensisijaisesti painoalan koon ja materiaalin mukaan. Myös aloituskustannukset ovat pienet, joten digipainatus sopii pienillekin kappalemäärille.

Digipainatus toimii erityisen hyvin monivärisissä teksti- ja logopainatuksissa. Painojälki on valokuvan tarkka ja kestävä. Digipainatus mahdollistaa myös erilaisia tehokeinoja, kuten kiiltävän- ja mattapinnan. Se kestää hyvin haalistumatta, eikä se vaurioidu helposti kovassakaan käytössä.

Pähkinänkuoressa:

  • Voit luoda ainutlaatuisen vaikutelman mattapintaisella, kiiltävällä tai kohoviimeistelyllä
  • Kestää erittäin hyvin haalistumista tai vaurioitumista
  • Sopii erinomaisesti pienille määrille
  • Sopii tasapintaisille tai hieman kaartuville pinnoille
  • Käy myös muoviin
  • Rajattomasti värivaihtoehtoja

Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut Aki Hyödynmaa 15.9.2016väliviiva