TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Helpompi etsiä tuotteita Talencon tarjonnasta

 

Kun tiedät mitä etsit, joko suurinpiirtein tai tarkasti, niin lienee nopeinta etsiä tuotetta yläpalkista löytyvän hakutoiminon avulla. Sen uusia ominaisuuksia on mm se että voit hakea tuotteita hinnan perusteella ja rajata hakua vain selaamaasi tuoteryhmään. Pieni mutta mukava uudistus on myös se että voit selaamalla hakutuloksia hypätä suoraan mielenkiintoiseen ryhmään. Ja edelleen on tietenkin mahdollista hakea myös esim värin tai materiaalin perusteella.

Kun löydät tuotteen joka on sinnepäin niin klikkaa rohkeasti tuotesivulle. Huomaat että sivulla on taas lisää ehdotuksia vastaavista tuotteista.

Jos haluat ehdotuksia niin vilkaise otsikko ’Ajankohtaista’ vasemmassa laidassa. Sen alta löytyy esim muiden asiakkaiden suosimia tuotteita, Talencon suosituksia, ALE-tuotteita ja sesonki-tuotteet.

Kuten huomaat on hakutoiminnoista yritetty tehdä yhä käyttäjä-ystävällisempiä. Jos et edelleenkään löydä etsimääsi niin silloin sinun kannattaa käyttää ”manuaalista hakukonetta” eli Talencon myyjää 🙂

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Liikelahjat
Mainoslahjat yrityksen logolla
Mainostekstiilit painatuksella
Hupparit painatuksella
Kangaskassit painatuksella
Juomapullot omalla logolla 


Julkaistu kategoriassa Talenco uutisia, Yleinen, kirjoittanut Jan von Heiroth 19.1.2010väliviiva