TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Mitä hyötyä promotuotteista on?

 
Pienet, tai suuret, lahjat ovat mieluisia oikeastaan kaikille. Ne osoittavat kiitollisuutta, arvostusta ja muistamista tavalla joka on hyvin konkreettinen. Ne ovat oiva mainoskeino, eivät ainoastaan olemassa oleville asiakkaille muistutukseksi, mutta myös potentiaalisille asiakkaille.

Pienen promolahjan avulla on helppo lähestyä asiakasta

Haluatko levittää tietoa uudesta tuotteesta tai palvelusta? Promolahja antaa mahdollisuuden lähettää asiakkaalle esimerkiksi pieni tuotenäyte, rohkaisemalla tulevaa asiakasta tutustumaan tuotteeseen vaivattomasti. Mitä enemmän olet miettinyt omaa brändiäsi, sitä helpompaa on valita juuri sopivat promotuotteet. Firmasi voi keskittyä teräkseen, jolloin promotuotteen tulee ilmentää tätä ideaa. Tai haluatko olla hauska ja innovatiivinen? Oikea myyjä löytää promotuotteen juuri omaan tarkoitukseesi, ja mitä se viestii asiakkaallesi.
 
Palkitse asiakkaita

Promotuotteet ovat erinomaisia, edullisia ja helppoja tapoja muistaa asiakkaita. Asiakkaiden arvostus on aina kullanarvoista, ja asiakkaita tulee palkita ja muistaa. Mainokset, sähköpostit ja muu mainosmateriaali menee helposti ohi asiakkaan silmien, varsinkin jos sitä tulee paljon. Tuskin kukaan jättää huomioimatta pientä lahjaa, konkreettista tavaraa, joka sopii paitsi antavan yrityksen imagoon, on myös tarpeellinen asiakkaalle. Jo se tosiasia, että yritys haluaa muistaa asiakasta, on monelle asia joka nostaa yrityksen muiden yläpuolelle kuluttajan silmissä.
 
Kustomointi kannattaa

Promootiotuotteissa nimen näkyminen on tärkeää. Oleellista ei ole hankkia kallista graafikkoa suunnittelemaan hienoa logoa ja loistavaa nimikylttiä, firman nimen näkyminen tuotteessa on itsestäänselvää. Firman logo, nimi yksinkertaisesti kirjoitettuna – mitä tahansa mistä ilmenee mikä firma on kyseessä, kuka tämän lahjan minulle antoi?
 
Turha krumeluuri pois

Niin houkuttavaa kuin onkin antaa aina halvinta ja nopeinta, kannattaa miettiä myös tuotteen pitkäikäisyyttä ja kuvaa jonka se antaa firmasta. Kynät, mukit, kalenterit pysyvät käytössä pitkään. Pieni kaiutin kesälomalla on varmasti kovassa käytössä, hieno rantapyyhe kulkeutuu mukana moneen paikkaan. Mitä tarkemmin harkittu tuote, sen pidempi käyttöaika – ja näkyvyys.
Promootiotuotteet ovat erinomainen tapa palkita ja huomioida sekä henkilökuntaa että asiakkaita. Oikein valittuna ne ovat pitkäikäisiä, tyylikkäitä ja kertovat antajastaan enemmän kuin kymmenen uutiskirjettä. Hyvän myyjän avulla jokainen yritys voi löytää juuri omaan brändiinsä sopivat tuotteet. On tärkeää muistaa myös tilanne johon tuote hankitaan, sekä lahjan saaja. Messuilla jaettava kangaskassi on mietittävä eri lähtökohdista kuin parhaille asiakkaille annettava lahja kesän kynnyksellä.
 




Tuoreimmat kirjoitukset
Talencon vuosien mittaan laajentunut tuote- ja palveluvalikoima
Mitä kannattaa pitää mielessä ennen mainoslahjojen hankkimista
Bränditietoisuuden lisääminen yrityslahjoilla
Mainoslahjat messuilla ja tapahtumissa: lahjojen tehokkaan käytön salaisuudet
Liikelahjojen trendit 2024: mitä odottaa tulevaisuudessa


Aiheeseen liittyvää


Aiheet
Ajankohtaista (22)
Arpajaiset (3)
Asiakaskohtaamiset (8)
Asiakaslahjat (21)
Brändäys (25)
Brändituote-historiaa (25)
Brändituote-info (50)
Brändituote-palvelut (9)
Elektroniikka-yrityslahjat (9)
Etätyöskentely (7)
Fanituotteet (8)
Giveaway-tuotteet (12)
Henkilöstölahjat (17)
Jakolahjat (3)
Joulu (13)
Kestävä kulutus (9)
Liikelahja- ja brändituote-trendit (13)
Liikelahja-Ideoita (12)
Liikelahjat (41)
Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit (178)
- Tästä löydät laajan kokoelman liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsitteleviä artikkeleita. Saat ajankohtaisia uutisia, vinkkejä, ja ideointia erilaisiin markkinointia sivuaviin tilanteisiin. Käsittelemme myös brändäystä, kestävää kulutusta ja henkilöstölahjoja. Tarjolla on laaja valikoima tietoa ja suosituksia liikelahjoista sekä brändituotteiden hyödyntämisestä markkinoinnissa.Logotuotteet (5)
Mainoslahjat (31)
Messulahjat (13)
Messut (9)
Myyntituotteet (5)
Neuvot ja vinkit (53)
Oheistuotteet (3)
Profiilituotteet (3)
Promootiot (3)
Promootiotuotteet (1)
Promotuotteet (7)
Sitouttaminen (17)
Sosiaalinen media (3)
Talenco uutisia (2)
Tapahtumat (5)
Tehokas mainonta (5)
Tehokas markkinointi (17)
Trendit (1)
Tuotetietoutta (11)
Tuotteet omaan käyttöön (10)
Työhyvinvointi (3)
Uutiset (9)
Vaalit (2)
Varainhankinta joukkueelle tai luokalle (1)
Vastuullisuus (10)
VIP lahjat (3)
Yrityksen joululahjat (17)
Yrityksen kesälahjat (8)
Yritysilme (9)
Yrityslahjat (31)
yritystekstiilit (15)
Yritysten kilpailu (2)



väliviiva