on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
väliviiva
 
Olet tässä: Liikelahjat > Kassit & Laukut > Kangaskassit > Mainoskassit
Henkilökohtaista palvelua
0207 401 405
Vastaamme ripeästi
myös sähköpostikyselyihin
Lähetä kysely
väliviiva

Mainoskassit omalla logolla tai painatuksella

Omalla logolla tai painatuksella varustettu mainoskassi on toisille kestokassi, ostoskassi tai messukassi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Valitessasi kassia, muista kiinnittää huomiota kankaan paksuuteen. Mainoskassi on kevyt ja budjettiystävällinen, joten se soveltuu erinomaisesti give-awayksi tapahtumiin, konferensseihin tai näyttelyihin. Kassissa on riittävästi tilaa kevyiden tavaroiden säilytykseen. Kassin suuret painatusalueet ovat ihanteellisia logon mahdollisimman hyvän näkyvyyden takaamiseksi. Logolla tai hauskalla kuvalla varustettu laadukas mainoskassi sopii myös hyvin myyntituotteksi tai varainkeräykseen.
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 778
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 778
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Kuinka onnistut messuilla?

Kevät on messujen aikaa. Kalenterit tuntuvat täyttyvän erilaisista tapahtumista, ja syksyn kontakteja haetaan hyvissä ajoin ennen kesää. Messuilla onnistuminen on kiinni lähinnä itsestä, kuinka erottua massasta?

Jos perusasiat ovat kunnossa ollaan jo pitkällä. Ständisi, eli messuosastosi, edustaa Sinua ja firmaasi. Usein esillepanijat unohtavat mitä ollaan tekemässä, mitä halutaan saavuttaa ja edustaa messuilla. Luotetaan liikaa visuaalisiin ärsykkeisiin, jolloin lopputuloksena voi olla sekava ja kaikenkirjava osasto josta kuluttaja ei edes tiedä minkä alan edustaja on kyseessä.... Lue lisää