on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
väliviiva
Olet tässä: Liikelahjat > Mainoslahjat > Mainosmakeiset > Mainoskarkit
Henkilökohtaista palvelua
0207 401 405
Vastaamme ripeästi
myös sähköpostikyselyihin
Lähetä kysely
väliviiva

Mainoskarkit omalla logolla tai painatuksella

Mainoskarkit ja muut makeiset omalla logolla lienevät toimineet mainoslahjoina niin kauan kuin makeisia on ollut ja mainoslahjoja jaettu. Ne sopivat niin messuille kuin erilaisiin yritystapahtumiin. Ne ovat tyypillisiä give away -tuotteita. Mainoskarkkeja on saatavana sekä yksittäispakattuina kuin pusseittain. Myös purukumit toimivat oivallisesti makeina jakolahjoina, ja jättävät hyvän maun suuhun pidemmäksi aikaa. Yhdellä kilolla irtokaramelleja tavoitat jopa 200 tyytyväistä asiakasta. Omalla logollasi painetut mainoskaramellit ovat luonnollinen valinta mainoslahjaksi messuille ja vastaanottotiskille. Meillä on kaikkea yksittäispakatuista pastilleista erilaisiin rasioihin. Minttupastillit ovat aikuisten suosikkikarkkeja. Raikas mintun maku, joka raikastaa hengityksen ruoan jälkeen on klassikko, joka ei vanhene.
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 1001
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 1001
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Mainoskarkeilla oli aikoinaan makeisvero

Makeiset ovat mielihyvän tuottajia eikä niillä ole juuri terveyttä edistävää vaikutusta eivätkä ne ole välttämättömiä. Niinpä ne ovat olleet oivallinen verotuksen kohde. Suomessa on kerätty makeisveroa vuosina 1926 – 1999 ja 2011 – 2016. Veron kohteena olivat Suomessa valmistettavat ja Suomeen tuotavat makeiset, jäätelöt ja virvoitusjuomat. Makeisveron tuotto oli vuonna 1997 oli 157 milj. mk, eli reilut 40 miljoonaa euroa nykyrahassa.

Makeisvero on ollut selkeästi fiskaalinen, eli sitä on kerätty valtion tulojen kartuttamiseksi. EU aiheutti ongelmia veron keräämisellä, se antoi... Lue lisää