on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
väliviiva
 
Olet tässä: Mainostekstiilit > Takit ja hupparit > Hupparit
Henkilökohtaista palvelua
0207 401 405
Vastaamme ripeästi
myös sähköpostikyselyihin
Lähetä kysely
väliviiva

Hupparit omalla logolla tai painatuksella

Hupparit painatuksella kasvattavat yhteishenkeä. Liikunnalliset, suojaavat ja yhteenkuuluvuutta korostavat huppareiden ja collegeiden tyyppiset ulkoiluasut tekevät liikkumisesta astetta mukavampaa ja siksikin ne ovat upeita mainostekstiilejä. Yrityksen logolla varustetut hupparit painatuksella auttavat yritystäsi näkymään. Hupparit omalla logolla tai painatuksella ovat mutkattomia tuotteita brändäyksessä. Huppariin tavallaan kuuluukin paljon pinta-alaa, jota on myös käytetty. Ehkä alkuaikojen hupparit olivat paljolti college-huppareita, joissa kuuluikin olla näkyvä painatus. Joka tapauksessa kevyestä fleesestä tai seoksesta tehty kangas on mukava vetää päälle.
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 138
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 138
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 >>
väliviiva
Mitä yhteistä IT-alalla ja nyrkkeilijöillä?

Hupparit ovat college-paitaa muistuttavia vaatteita, joita käytetään monesti takin lailla. Alunperin huppari ei ollut edestä auki eikä siinä ollut napitusta tai vetoketjua.

Hupparin nimi tulee hupusta, mutta se taida enää edes kuulua kaikkiin huppareiksi sanottuihin vaatteisiin. Rajankäyntiä on collegepuseron ja hupparin välillä.

Voi olla, että huppareiden historia perustuu inuiittien alun perin käyttämiin anorakkeihin. Hupparissa tosin on harvemmin etupuolella rintatasku, kuten anorakissa on. Vai liittyisikö tausta luostarimunkkeihin? Ruotsiksi hupparin nimi todellakin on... Lue lisää