TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Berkeley, kun haluat erottua yritysvaatetuksella

 
Yhdenmukaisella vaatetuksella luot ammattimaisen vaikutelman. Berkeley vaatemallistolla nostat rimaa vielä korkeammalle. Valitse yrityksesi imagoon sopivat Berkeley asut niin profiloit itsesi sekä laadun että tyylin edelläkävijänä. Berkeley lifestyle mallistoa suunnittelee, valmistaa ja markkinoi Ruotsin johtaviin tekstiilialan yrityksiin kuuluva Sportmanship Group, jonka tytäryhtiö on Berkeley Company Ab. Ryhmän muita tuote merkkejä ovat mm. Henri Lloyd, Dolomite, North Sails, Sail Racing, Replay. Berkeley edustaa laadukasta vapaa-ajanhenkeä, jonka ajaton lifestyle-mallisto käsittää kokonaisvaltaisesti vapaa-ajan tuotteet kuten pikkutakit, kaulus- ja pikeepaidat, trendikkäät neuleet, takit ja oheistuotteet. Kasvava osa mallistoa on myös kodin tekstiilit ja laadukkaat nahkatuotteet. Mallisto on sopiva sekoitus skandinaavista suunnittelua, englantilaista ”Savile Row”–perinnettä ja italialaista rohkeutta. Talencolta saat kaikki Berkeley tuotteet. Soita meille jo tänään niin autamme sinua valitsemaan kokonaisuuden joka vahvistaa yrityksesi laatumielikuvaa. Lue myös: Lue myös: Asiakaskohtaaminen B2B liiketoiminnassa Pikeepaita on urheilullisen herrasmiehen vaate Painetut t-paidat ovat muotia Paita tekee miehen Yhteenkuuluvuutta mainostekstiileillä ja brändivaatteilla Fanituotteet ovat iso bisnes urheiluseuroille ja bändeille Brändäyksessä värillä on väliä Kevytuntuvatakki toimii myös liikelahjana Onko brändin huolellinen ja pitkäjännitteinen rakentaminen kannattavaa? Miksi brändin yhtenäinen visuaalinen ilme on tärkeä? Brändin yhtenäisen ilmeen tärkeydestä Kuinka brändi positioidaan? Liikelahja vahvistaa brändiä Brändäyksessä värillä on väliä Toimiston brändäys edullisesti Mainoskynät vahvistavat yrityksen brändiä Kuinka luoda yrityskuva joka muistetaan? Liikelahja vahvistaa brändiä Asiakaslahjat, liikelahjat ja pykologia niiden takana Pikeepaidan käyttökohteet Aiheeseen liittyviä tuotteita: – Liikelahjat omalla logolla – Yrityslahjat omalla logolla – Mainoslahjat omalla logolla – Yritystekstiilit omalla logolla – Mainosvaatteet omalla logolla – Mainostuotteet omalla logolla – Asiakaslahjat omalla logolla – Mainostekstiilit – Tekniset t-paidat – T-paidat painatuksella – Ekologisemmat T-paidat painatuksella – Ekologisemmat pikeepaidat yrityksen logolla – Pikeepaidat – Kauluspaidat – UrheilushortsitVastuullisemmat pikeepaidat omalla logolla tai painatuksella – Takit ja hupparit omalla logolla tai painatuksella – Talvitakit yrityksen logolla – Pipot logolla – Tekniset t-paidat – T-paidat painatuksella – Ekologisemmat T-paidat painatuksella – KauluspaidatLippalakit ja lippikset omalla logolla bild 1042x604 1042x604-3
Julkaistu kategoriassa Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit, VIP lahjat, yritystekstiilit, kirjoittanut Jan von Heiroth 30.11.2015


Tuoreimmat kirjoitukset
Lahjakorttiko yrityksen joululahjaksi? Näkökulmia puolesta ja vastaan.
Miksi laadukkaat keittiövälineet ovat hyvä esimerkki järkevästä joululahjasta yritysjohdolle?
Milloin henkilökunnalle joululahjaksi annetut lahjakortit ovat verovapaita?
Ovatko ekologiset liikelahjat voimistuva trendi?
Miksi kauttaaltaan painettujen brändituotteiden suosio kasvaa ja kenelle ne parhaiten sopivat?


Aiheeseen liittyvää


Aiheet
Ajankohtaista (20)
Arpajaiset (3)
Asiakaskohtaamiset (7)
Asiakaslahjat (20)
Brändäys (21)
Brändituote-historiaa (24)
Brändituote-info (46)
Brändituote-palvelut (7)
Elektroniikka-yrityslahjat (9)
Fanituotteet (8)
Giveaway-tuotteet (12)
Henkilöstölahjat (17)
Jakolahjat (3)
Joulu (13)
Kestävä kulutus (8)
Liikelahja- ja brändituote-trendit (11)
Liikelahja-Ideoita (12)
Liikelahjat (40)
Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit (171)
- Tästä löydät laajan kokoelman liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsitteleviä artikkeleita. Saat ajankohtaisia uutisia, vinkkejä, ja ideointia erilaisiin markkinointia sivuaviin tilanteisiin. Käsittelemme myös brändäystä, kestävää kulutusta ja henkilöstölahjoja. Tarjolla on laaja valikoima tietoa ja suosituksia liikelahjoista sekä brändituotteiden hyödyntämisestä markkinoinnissa.Logotuotteet (5)
Mainoslahjat (29)
Messulahjat (11)
Messut (9)
Myyntituotteet (5)
Neuvot ja vinkit (49)
Oheistuotteet (3)
Profiilituotteet (3)
Promootiot (3)
Promootiotuotteet (1)
Promotuotteet (7)
Sitouttaminen (17)
Sosiaalinen media (3)
Talenco uutisia (2)
Tapahtumat (4)
Tehokas mainonta (5)
Tehokas markkinointi (16)
Trendit (1)
Tuotetietoutta (10)
Tuotteet omaan käyttöön (10)
Työhyvinvointi (3)
Uutiset (8)
Vaalit (2)
Varainhankinta joukkueelle tai luokalle (1)
Vastuullisuus (8)
VIP lahjat (3)
Yrityksen joululahjat (17)
Yrityksen kesälahjat (8)
Yritysilme (7)
Yrityslahjat (30)
yritystekstiilit (15)
Yritysten kilpailu (2)väliviiva