TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Yksi huoli vähemmän kesätoimistolla

 

Jätä brändituotteesi ja liikelahjasi kesän ajaksi meidän huolehdittavaksi, niin voit rauhassa vetäytyä lomalle tai miksei kesätoimistolle keräämään voimia. Hallinnoi brändituote-valikoimiasi, varastoja ja lähetyksiä mukavasti, olit sitten laiturinnokassa, veneessä tai vaikka matkailuautossa maata kiertämässä.

Tarvitsetko joustavia toimitusaikoja tai tilapäistä varastointia? Me autamme kaikessa.
Digitaaliset työkalut ja järjestelmät helpottavat tarvittaessa tilausten tekemistä ja seurantaa. Selkeän ja helppokäyttöisen verkkosivuston avulla saat vastaukset kysymyksiin joita saattaa kesälläkin herätä.

Jos tiedät ennakkoon minkälaista apua saatat kesällä tarvita, niin kerro meille. Me mietimme valmiiksi kuinka voimme tehdä kesästäsi mahdollisimman sujuvan.

Voimme esimerkiksi varastoida tuotteesi kesän ajan maksutta, jolloin saat käyttöösi jakelujärjestelmän jonka avulla hoidat tarvittavat lähetykset kätevästi etänä. Oli tarpeesi millainen tahansa niin voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
– Kesälahjat
– Liikelahjat logolla
– Yrityslahjat
– Mainoslahjat
– Asiakaslahjat
Henkilöstölahjat

Lue myös:
Liikelahjojen etähallinta on tullut jäädäkseen
Näin hyödynnät tuotteiden etähallintaa, TOP-5 vinkit
Pyydä enemmän – liikelahjojen postituspalvelut


Julkaistu kategoriassa Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit, kirjoittanut Jan von Heiroth 26.4.2021väliviiva