TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Yksi huoli vähemmän kesätoimistolla

 

Jätä brändituotteesi kesän ajaksi meidän huolehdittavaksi, niin voit rauhassa vetäytyä kesätoimistolle keräämään voimia. Hallinnoi varastoja ja lähetyksiä mukavasti, olit sitten laiturinnokassa, veneessä tai vaikka matkailuautossa maata kiertämässä.

Me varastoimme tuotteesi kesän ajan 4 kuukautta maksutta Vantaan logistiikkakeskuksessamme. Sinulle ei synny varastoinnista kuluja. Saat käyttöösi jakelujärjestelmän jonka avulla hoidat tarvittavat lähetykset kätevästi etänä.

 

Tarjous koskee ensisijaisesti uusia tilauksia, mutta jos kerrot meille tarpeesi niin räätälöimmesinulle sopivan ratkaisun myös muihin tilanteisiin. Kampanja on voimassa rajoitetun ajan.


Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut Jan von Heiroth 26.4.2021väliviiva