on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Kesä ja pelit omalla logolla tai painatuksella

Kesä tulee. Se tuoksuu sateelle, rantapiknikeille ja viileille juomille. Haluathan olla mukana kesän parhaissa hetkissä, näppärillä, yrityksesi logolla koristelluilla tuotteilla, menoa siivittäen. Talencolta saat kaikki kesälahjat ja liikelahjat. Anna meidän auttaa mainos- tai liikelahjan valinnassa, ja saat itse keskittyä oleelliseen. Tarjoamme lukemattomista tuotteistamme parhaat vaihtoehdot juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.
Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

Näytä kaikki tuotteet
 
 Kaksiväriset Retro-aurinkolasit...
Arvio: 2.17 €/kpl
spacer
 
 Taurus-frisbee, kuninkaallinen
Arvio: 1.77 €/kpl
spacer
 
hi!dea FILIPINAS. Rantapelimailat, sin...
Arvio: 3.07 €/kpl
spacer
 
 Brainiac- aivojumppasetti, 3-os...
Arvio: 12.39 €/kpl
spacer
spacer
 
 Palma-rantapallo, valkoinen, tu...
Arvio: 2.78 €/kpl
spacer
spacer
 
hi!dea PARANA. Aurinkosuoja, sininen
Arvio: 17.76 €/kpl

BränditKaikki tuotteet tässä kategoriassaväliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 1215
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


Yksi huoli vähemmän kesätoimistolla

Jätä brändituotteesi kesän ajaksi meidän huolehdittavaksi, niin voit rauhassa vetäytyä kesätoimistolle keräämään voimia. Hallinnoi varastoja ja lähetyksiä mukavasti, olit sitten laiturinnokassa, veneessä tai vaikka matkailuautossa maata kiertämässä.

Me varastoimme tuotteesi kesän ajan 4 kuukautta maksutta Vantaan logistiikkakeskuksessamme. Sinulle ei synny varastoinnista kuluja. Saat käyttöösi jakelujärjestelmän jonka avulla hoidat tarvittavat lähetykset kätevästi etänä. Tarjous koskee ensisijaisesti uusia tilauksia, mutta jos kerrot meille tarpeesi niin räätälöimmesinulle sopivan... Lue lisää


Valoa lisää joka päivä – kesä tulossa

Tämä on varma merkki siitä että kesä lähestyy huimaa vauhtia ja nyt kannattaa miettiä mitä kesälahjoja tänä vuonna hankitaan. Puutarhajuhlat ovat aina kesän huipputapahtumia ja silloin on kivaa jos hyvän ruuan lisäksi grillaukseen tarvittavat tarvikkeet ovat kivan näköiset ja käytännölliset. Salaattikastike kivassa pullossa, grillattava käännetään kunnon grillipihdeillä ja isäntää suojaa hyvän näköinen essu roiskeelta. Emännälle voisi olla ihana huopa, mihinkä käpertyä jos kesäilta viilenee.

Makuja ja mieltymyksiä  on monia, mutta kesävalikoimastamme löydät... Lue lisää


Kesälahjat ja -kampanjat 2018

Tässä ideoitamme,  joilla muistat asiakkaita ja henkilökuntaa kesän kynnyksellä, ole hyvä!
Puutarhajuhlat ovat aina kesän huipputapahtumia!
Ja silloin on kivaa,  jos hyvän ruuan lisäksi grillaukseen tarvittavat tarvikkeet ovat kivan näköiset ja käytännölliset.

Rennot salaattiottimet ja salaattia maustamaan salaattikastike hyvännäköisestä pullossa.

Grillattava käännetään kunnon grillipihdeillä ja isäntää suojaa hyvän näköinen essu roiskeelta.

Emännälle voisi olla ihana huopa  mihinkä käpertyä,  jos kesäilta viilenee.
Tästä hauskoja ideoita värikkäiksi... Lue lisää


Kesän liikelahjat

Talvi tuntuu vielä nurkissa, mutta valon määrä lisääntyy päivä päivältä. Kesä tulee - kuitenkin. Nyt on paras aika vuodesta suunnitella ja hankkia kesän liikelahjoja.

Suomalaiset ovat nauttineet lakisääteisestä kesälomasta lähes sata vuotta. Ensimmäisen kerran vuosilomasta säädettiin vuoden 1922 työsopimuslaissa, jolloin sen vähimmäispituudeksi määriteltiin 7 päivää. Lomaoikeus piteni vuoden 1939 vuosilomalaissa 9 -12 päivään ja vuonna 1960 18–24 päivään. Vuoden 1973 vuosilomalaki toi neljän viikon loman ja vuoden 1977 muutos toi mukanaan talvilomaviikon.

Lomien alla... Lue lisää


Kesälahjat, nyt on jo kiire!

Nyt kun talous taas on kääntynyt nousuun, kannattaa yrityksen lähettää vahvaa positiivista signaalia niin kumppaneille kuin kolleegoille. Hengen kohottaminen ja uskon luominen, niillä eväillä otetaan parhaiten etumatkaa kilpailijoihin ensi syksynä.

Näkyvät kesäkampanjat ovat parhaita mahdollisia tapoja tämän signaalin lähettämiseksi yrityksen sisällä. Ne kertovat työtekijöille että "me olemme vahvoja, me olemme valmiina!" Motivoitunut porukka joka uskoo tulevaisuuteen: siinä on jo päästy pitkän matkaa eteenpäin.

Kesälahjat ovat edullisin tapa (ilma että näyttää siltä kuin... Lue lisää


Näin saat parhaan hyödyn kesälahjoistasi

Tässä muutama helppo neuvo joita seuraamalla saat parhaan tehon irti yrityksesi kesälahja-mainontaan laitetuista euroista.
Kesälahja-mainonta on tehokasta suhteiden hallinta ja täsmämainontaa. Oikein toteutettuna kesälahjan jakaminen voi olla yrityksesi tärkein yksittäinen myyntikampanja.
Ja sitten ohjeisiin:
1. Jos lahjan hinta on alle 5 eur/kpl - postita se. Arvokkaammaat vie henkilökohtaisesti. Jos olet erityisen hyvää pataa asiakkaan kanssa, niin tee päätös tapauskohtaisesti.
2. Valitse kesäksi jotain hauskaa. Jouluksi vakavammat lahjat ovat paikallaan, mutta kesällä on... Lue lisääMitä muut asiakkaat ovat sanoneet?
"...Kiitos, tuotteiden toimitus oli supernopea ja olimme tyytyväisiä tuotteeseen. Oli juuri sellainen kuin ajattelimmekin ja saajat olivat tyytyväisiä ..."

Virpi P., vantaa

 

"...Haluaisin vielä vain kiittää todella hyvästä palvelusta J Kiitos ja hyvää Juhannusta!..."

Pauliina K., helsinki

 

"... nopea yhteydenotto nettitiedustelun jälkeen, mukava ja ystävällinen palvelu. Tuotteen toimitus pikarahtina sovitusti, vaikka toimitusaika oli minimaalinen sekä tuote 10+ siihen tarkoitukseen, mihin tilasin (palkitseminen) Jos ja kun tulee tarvetta liike/palkitsemislahjoille, niin takuulla otan yhteyttä ..."

Tiina L., espoo
Rivieran piknik-huopa
Logo: Ei merkintää

 

"...dsa..."

Teppo T., 
Rantapallo
Logo: Painatus, 1-v