TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Muistikirja helpottaa elämää

 

Työskentelin kauan sitten erään ylioppilaskunnan pääsihteerinä. Homma tuotti melkoiset määrät paperia: esityslistoja, pöytäkirjoja, muistioita ja muita asiakirjoja. Kokousmuistiinpanot oli tapana tehdä kopiopaperille sinne sun tänne, ja näistä muistiinpanoista piti sitten jalostaa mapitettavaa tavaraa. Tietysti oli myös kymmeniä lappusia, joissa oli puhelinnumeroita ja muita yhteystietoja.

Minulla oli kollegana isomman ylioppilaskunnan pääsihteeri, jolla oli muhkea työpöytä, joka oli nurkasta nurkkaan täynnä sekalaisia lappusia ja papereita. Hän oli kuuluisa siitä, että jos häneltä jotain muistiota, yhteystietoa tai pöytäkirjaa kysyttiin, hän löysi paperin salamannopeasti sekamelskan keskeltä.

Hyvin harva pystyy samaan kuin tuo takavuosien kollegani. Itsekin, jos nyt tuota hommaa tekisin, toimisin luultavasti järkevämmin. Sen pystyisi tekemään hyvin yksinkertaisesti kantamalla mukanaan taskukokoista muistikirjaa. Siihen pystyy näppärästi, paljon nopeammin kuin älypuhelimeen, laittamaan yhteystietoja ja tekemään muistiinpanoja. Myöhemmin ne voi sitten siirtää sähköiseen muotoon, yhdestä paikasta, eikä helposti katoavilta lippusilta ja lappusilta. Kokousmuistiinpanot löytyisivät samaten helposti pöytäkirjaa kirjoittaessa.

Samoin muistikirja on erinomainen ja nopein tapa tallentaa hyviä ideoita ja ”tajunnanvirtaa”. Monesti tulee bussissa/ratikassa/junassa/metrossa keksittyä tai nähtyä sellaista, että ”ahaa, tuo minun muistaa”. Ja jos ei sitä saman tien kirjaa ylös, niin voi melkein good bye, olipa muistamisen arvoinen asia mikä hyvänsä.

Muistikirjaa käyttävät myös useimmat tuntemani kirjailijat ja sanoittajat. Tai kenties kaikki, ei ole vain tullut puheeksi. Maisema, lause tai mieleen juolahtanut riimi heidän mukaansa hukkuu yleensä mielestä, jollei sitä kirjaa ylös heti

Ihan arkisesti muistikirjaa voi käyttää sitten kauppa- tai kotityölistana. Samoin vaikka matkalle lähtiessä voi pidemmän aikaa kirjat ylös tavaroita, jotka pitää ottaa mukaan, ja asioita jotka pitää hoitaa ennen matkaa.

Lyhyesti sanottuna: taskussa mukana kulkeva muistikirja helpottaa elämää ja vähentää stressiä!

Lue myös:
Muistikirjat parantavat tuottavuutta
Näin valitset hyvän mainoskynän
Mainoskynät vahvistavat yrityksen brändiä
Mainoskynät RPET kierrätysmuovista
Edulliset mainoslahjat käyttötarkoituksen mukaan
Omalla logolla
Tarvitaanko mainoslahjoja?

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Muistikirjat omalla logolla
Muistilehtiöt omalla painatuksella
Vastuullisemmat vihkot
Vastuullisemmat muistikirjat
Liikelahjat logolla
– Mainoslahjat logolla
– Yrityslahjat
– Asiakaslahjat


Julkaistu kategoriassa Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit, Tuotetietoutta, kirjoittanut Aki Hyödynmaa 8.8.2016väliviiva