TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Liikelahja, joka näkyy kolme kertaa kauemmas kuin muut

 

Harva tietää, että tuiki tavallinen jalankulkijan turvaheijastin on suomalainen keksintö. Sen keksi pertteliläinen maanviljelijä Arvi Lehti 1940- ja 1950-lukujen vaihteessa. Kummallista kyllä, tuota meille tuttua turvalaitetta ei tunneta juuri lainkaan Suomen ja muiden pohjoismaiden ulkopuolella. Vanha kansatieteilijä minussa arvelee, että heijastimen yleistyminen juuri täällä johtuu harvaan asutusta maaseudusta. Muualla Euroopassakin ihmiset ovat asuneet tiheämmin ja kaupunkimaisemmin, eikä maantien tallaamista ja sen turvaamista ole juuri tarvittu.

Heijastimien ansiosta autoilijoiden on helpompi huomata tiellä liikkujat. Kaukovaloilla ajava autoilija näkee pimeällä tiellä ilman heijastinta kulkevan henkilön noin 100 metrin etäisyydeltä. Heijastinta käyttävän hän huomaa jopa 300 metrin päästä. Lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 40 metrin etäisyydeltä. Heijastimella varustettu henkilö näkyy 100–150 metrin etäisyydeltä.

Vuonna 2003 Suomessa voimaan tulleen lain mukaan jalankulkijan on pimeän aikana tiellä liikkuessaan yleensä käytettävä asianmukaista heijastinta.

Jalankulkijan heijastimet määritellään Euroopan unionin henkilösuojaindirektiivin perusteella. Myytävien turvallisuustuotteiden tulee täyttää standardien vaatimukset ja olla CE-hyväksyttyjä. Talencon logopainatetut mainoslahjaheijastimet  ovat luonnollisesti vaatimusten mukaisia.

Talencolta löytyy heijastimia löytyy joka lähtöön. Esimerkiksi pehmoheijastimia on sekä standardimuotoisia  että muotoon leikattuja . Löytyy myös jousiheijastimia  ja monia muita malleja.

Nyt on todella heijastinten vuodenaika. Heijastin liikelahjana on kappalehinnaltaan yksi edullisimmista. Varmaa on, ettei niistä voi kukaan löytää negatiivista sanottavaa. Hintansa ansiosta ne ovat harkinnanarvoisia myös jakolahjaksi.

Lue myös:
Logolla merkattujen heijastimien edelläkävijä Soft Reflector luopuu muovin käytöstä pakkauksissa

Aiheeseen liittyviä tuotteita
– Liikelahjat logolla
– Asiakaslahjat logolla
– Mainoslahjat logolla
– Yrityslahjat logolla


Julkaistu kategoriassa Giveaway-tuotteet, Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit, kirjoittanut Aki Hyödynmaa 19.10.2015väliviiva