TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Voita romanttinen viikonloppu!

 

Syksyn kunniaksi arvomme uusien asiakkaiden kesken romanttisen Bon Vivant -miniloman kahdelle hengelle sykähdyttävässä Mustion linnassa Länsi-Uudellamaalla.

Mustion Linna on yksityisessä omistuksessa oleva historiallinen puisto- ja ruukkialue joka tarjoaa nykyaikaisia hotelli-, ravintola-, kokous- ja ohjelmapalveluja ainutlaatuisessa ympäristössä. Museona toimiva päärakennus on yksi Suomen arvokkaimmista kartanoista.

 

 

Bon Vivant -miniloma sisältää yöpymisen kahden hengen Classic twin-huoneessa, keittiömestarin neljän ruokalajin illallisen palkitussa ravintola Linnankrouvissa, sekä aamiaisen seuraavana aamuna.

 

 

Classic twin-huoneet sijaitsevat Edelfeltissä, alueen toiseksi vanhimmassa rakennuksessa joka sijaitsee kauniilla paikalla päärakennuksen vieressä Linnan puistossa.

Bon Vivant -miniloma arvotaan niiden uusien asiakkaiden kesken jotka tekevät ensimmäisen tilauksensa loka-marraskuussa. Tee siis ensimmäinen tilauksesi nyt heti, tai viimeistään marraskuun loppuun mennessä, niin olet mukana Bon Vivant -miniloman arvonnassa ja saatat päästä nauttimaan ylellisestä ja romanttisesta kartanoviikonlopusta !

 

 

Arvonnan säännöt:

1) Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki sellaiset uudet asiakkaamme jotka tekevät ensimmäisen tilauksensa loka-marraskuun aikana 2019
2) Tilaus voi koskea yrityksen tai yhteisön henkilöstölahjoja, asiakaslahjoja tai mitä tahansa muita toimittamiamme mainoslahjoja, liikelahjoja tai logotuotteita.
3) Arvonta suoritetaan Joulukuun ensimmäisellä viikolla 2019
4) Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti
5) Voittaja voi viettää minilomans Mustion Linnassa haluamanaan ajankohtana, kuitenkin viimeistään vuoden sisällä arvonnasta ja aukioloajat huomioiden. Muistathan tehdä varauksesi ajoissa!

Onnea matkaan!

Lisätietoja Mustion Linnasta:
www.mustionlinna.fi

Lahjaideoita jouluksi:
Joulun lahjaideat Talencolta


Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut Jan von Heiroth 2.10.2019väliviiva