TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Talenco etsii B2B myyntipäällikköä

 

Etsimme joukkoomme myyntipäällikköä joka haluaa olla mukana alan kehityksen aallonharjalla. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja halua oppia uutta. Tarjoamme vakituisen työpaikan ja käyttöösi huipputyökalut ja valmiin toimintakonseptin.

Talenco yrityksenä

Talenco on dynaaminen ja edistyksellinen liikelahjoja ja logotuotteita tarjoava yritys. Toimimme ensisijaisesti etämyyntikonseptilla, lippulaivamme asiakkaidemme suuntaan on sivustomme www.talenco.fi. Käytössämme on myös työtä merkittävästi helpottava Talenco CRM-myyntialusta, joka on täysin integroitu myyntikonseptiin. Kaikki palvelumme ovat pilvipalveluita mikä luo hyvät mahdollisuudet etätyölle.

Toimimme läheisessä yhteistyössä ulkomaisten toimittajien ja kotimaisten alihankkijoiden kanssa pyrkien yhdessä löytämään asiakkaita parhaiten palvelevat ratkaisut. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja saavuttaa asiakkaidemme pitkäjännitteisen luottamuksen. Tässä olemme onnistunnet varsin hyvin, klikkaa linkkiä niin voit lukea mitä asiakkaamme sanovat meistä: http://www.talenco.fi/referenssit/

Meitä on entuudestaan 3 henkilöä jotka ovat myynnin kanssa tekemisissä.

Mitä odotamme sinulta?

Kokemusta B2B myynnistä
Halua ja kykyä oppia uutta
Äidinkielen lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.
Toisen kotimaisen hyvä taito on plussaa.

Mitä asioita arvostamme?

Kiinnostusta aktiivisen myyntityön hoitamiseen
Pitkäjännitteisyyttä
Nopeutta
Tarkkuutta ja keskittymiskykyä
Halua asennoitua asiakkaan asemaan
Intohimoa hyviin suorituksiin

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si mitä pikimmin ja soita perään. Odotan yhteydenottoasi.

Jan von Heiroth
jan (at) talenco.fi
050 560 3029

#työnhaku
#rekry
#somerekry
#duunit
#myyntityö
#myynti
#työpaikat
#myyntipäällikkö


Julkaistu kategoriassa Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit, kirjoittanut Jan von Heiroth 29.7.2014väliviiva