TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Promotional Products Awards 2010 – uusia ideoita

 

Tämän vuoden Promotional Products Awards, eli liikelahjapalkinnot, jaettiin tänä vuonna Promotion World messuilla Hannoverissa. WA Verlag GmbH:n järjestämä kilpailu innovativisille liike- ja mainoslahjoille järjestettiin jo kahdeksatta kertaa. Monipuolinen raati joka edusti niin loppuasiakkaita, suunnittelijoita, tuottajia kuin alan järjestöjäkin valitsi tällä kertaa kokonaista 39 palkinnonsaajaa.

Näistä osa on arvoisan blogistin mielestä vanhojen ideoiden uutta paketointia, osa turhaa kikkailua joka ei meikäläisten leveysasteilla toimi. Mutta joukossa on myös virkistäviä uutuuksia ja yksinkertaisia oivalluksia.

Tässä muutama positiivinen yllätys:

1. The Car Bikini – Auton sivupeilin peittävä mainossukka.

Kuullostaa hullulta vai mitä? Mutta ei välttämättä ole sitä. Toimii siten että käyttäjä vetää sukan, joka tietenkin on auki peilin kohdalta, peilin päälle. Saa todella helposti paikoilleen ja pois, hyvä merkattava, innovatiivinen, erilainen, edullinen…

Kuka sitten haluaisi peittää autonsa mainoksiin voisi joku kysyä? Vastaus on että vaikka kuinka moni.

Urheiluseurojen kannattajat, puolueiden kannattajat (erityisesti vaalien alla!) autoliikkeet, kilpailujen järjestäjät, tapahtumien järjestäjät, minkä tahansa yrityksen masinoima markkinointikampanja, taksiyritykset…

2. Antibac – Living Pen by Senator

Kynä joka tappaa 99,9% siihen tarttuvista bakteereista ja viiruksista. Aktiivinen ainesosa on osa kynän runkoa joten teho kestää koko kynän elinajan. Turvallinen lapsille, ei ärsytä ihoa, eurooppalaisten standardien mukainen.

Sopii erityisen hyvin esim sairaaloille, lääkäriasemille, lentokentille jne.

3. Hätärillit – Saksalaisittain Notbrille

Käyntikortin kokoiset tilapäis-silmälasit jotka menevät luottokortin kokoisiksi. Säilytys esim lompakossa, kotelo täysin räätälöitävissä. Loistava esim pankin tiskillä jaettavaksi tarpeen tullen, liikkeissä, Kelan toimistoissa… Missä vain lukulaseja käyttävät ihmiset asioivat.

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Liikelahjat
Mainoslahjat
Mainoskynät
Autotarvikkeet yrityksen painatuksella
Aurinkolasit omalla logolla

väliviiva