TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Power bankin valintaopas

 

Valitsessasi power bankia tai varavirtalähdettä liikelahjaksi joudut ottamaan kantaa sen kapasiteettiin. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä korkeampi hinta. Siksi kannattaa miettiä tarkkaan mikä kapasiteetti on sopivin.

Oheisesta taulukosta näet tavallisimpien älypuhelinten ja tablettien vaatimat mAh arvot.

 

powerbank650

Seuraavaksi kannattaa vielä vilkaista laturin ampeerimäärä:

powerbank650-2

Kun nämä tekniset valinnat on tehty onkin lopuksi helppo siirtyä miettimään mikä malli parhaiten vastaa yritysilmettä, kuinka kyseisen varavirtalähteen voi merkata (esim painattaa, kaivertaa) ja tietenkin että mikä hintataso sopii parhaiten.


Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut Jan von Heiroth 1.12.2015väliviiva