TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 
 Olet tässä: Liikelahjat > Referenssit
väliviiva

Liikelahjat PorvooLue mitä muut liikelahja-asiakkaat paikkakunnalta Porvoo sanovat meistä

Markkinaalueella Porvoo palvelemme asiakkaitamme seuraavissa kysymyksissä: liikelahjat, yrityslahjat, asiakaslahjat, henkilöstölahjat, mainoslahjat, yritysvaatteet ja mainostekstiilit.

Kustomoimme liikelahjat asiakasyrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti. Tuotteet varustetaan yrityksen logolla ja painatukset toteutetaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Sen lisäksi että toimitamme laadukkaita liikelahjoja ja yrityslahjoja, autamme myös tuotteiden suunnittelussa, samoin kuin valikoimien suunnittelua.

Tarvittaessa hoidamme liikelahjojen varastoinnin ja siihen liittyvän sisäiseen käyttöön tulevan verkkokaupan yrityksen liikelahjoille. Varastointipalvelumme hyödyntäminen helpottaa käsittelyä, jakelua ja raportointia. Palvelun avulla yritys voi varmistua siitä että yrityksen graafinen linja toteutuu kaikessa aineistossa ja yhtenäisen visuaalisen linjan jatkuvuus on taattu myös kun ihmiset vaihtuvat. Palvelu on edullinen ja helppo ottaa käyttöön. Lue lisää Promopartner-palvelustamme.

Tyytyväinen asiakas on paras tae jatkuvalle yhteistyölle ja molemminpuoliselle menestykselle. Ohessa palautetta liikelahja-asiakkailtamme joita meillä on ollut ilo ja kunnia palvella. Olemme iloisia siitä että asiakkaamme ovat erityisesti kiinnittäneet huomiota nopeaan ja joustavaan palveluumme, sekä tuotteiden korkeaan laatuun. Olemme myös saaneet hyvää palautetta siitä että olemme pystyneet auttamaan heitä aineiston teossa ja että toimitukset ovat tapahtuneet luvatussa ajassa. .

paikkakunnalta Porvoo

Näytä kaikkien paikkakuntien palautteet


"...Oltiin todella tyytyväisiä asiakaspalveluun ja siihen miten autoitte meitä saamaan mukit ajoissa...."

Hanna P., porvoo
Afrodite-muki
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus
27.10.2017
-

 

"...Palvelunne oli sujuvaa ja kaikki vaiheet tilauksesta tuotteiden toimitukseen sujui moitteettomasti...."

Tanja P., porvoo
Kävelysauvat
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
10.12.2015
-

 

"...Kanssanne oli mielyttävä asioida, tulen suosittelemaan jatkossa muillekin...."

Mari M., porvoo
Lasikuitu Golfvarjo, 130 cm.
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
13.09.2012
-

 

"...Kanssanne oli mielyttävä asioida, tulen suosittelemaan jatkossa muillekin...."

Mari M., porvoo
Us-Basic Clyde
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
13.09.2012
-

 

"...Servicen har varit utmärkt..."

Micki K., porvoo
US-BASIC Zerega raidallinen rugbypaita
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Brodeeraus, 4000t
05.09.2012
-

 

"...Servicen har varit utmärkt...."

Micki K., porvoo
US-BASIC San Diego-lakki
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Brodeeraus, 4000t
05.09.2012
Lippikset

 

Olemme tarjonneet liikelahjoja myös mm. seuraaville paikkakunnille:

aalto, ala-temmes, azets, dragsvik, esbo, espoo, espoon kaupunki, eurajoki, forssa, halikko, hamina, harjavalta, helsingfors, helsingin kaupunki, helsingin yliopisto, helsinki, huittinen, hus, hyvinkää, hämeenlinna, iisalmi, ikaalinen, ilomantsi, iltasmäki, imatra, isokyrö, joensuu, jokela, jyväskylä, jyväskylän yliopisto, jämsä, järvenpää, kaarina, kajaani, kalajoki, kankaanpää, kannonkoski, kannusjärvi, kasnäs, kauhava, kaukonen, kemi, kerava, kesko, kiuruvesi, kokemäki, kokkola, korpo, kotka, kuopio, kuortane, kurikka, kustavi, kuusamo, kymentaka, lahti, laihia, lakiala, lappeenranta, liminka, loimaa, loppi, loviisa, lysaker, läyliäinen, malax, mikkeli, monninkylä, muurame, mynämäki, mäntsälä, mäntyharju, naarajärvi, nastola, nenonpelto, niinisalo, nuijamaa, nummela, nurmijärvi, orivesi, oulainen, oulu, oulun kaupunki, parkano, pello, pieksämäki, pielavesi, pietarsaari, poitsila, pori, porvoo, pulp, pyhäntä, raahe, raisio, rangsby, rantasalmi, rauma, riihimäki, rovaniemi, ruovesi, rymättylä, sanoma, sastamala, savonlinna, savukoski, seinäjoki, sievi as, siilinjärvi, somero, sykäräinen, tampere, teerijärvi, tornio, tuomikylä, turku, tuusula, uusikaarlepyy, vaasa, vakkola, vammala, vantaa, vasa, vihanti, viitasaari, vilppula, virrat, yleisradio, ylihärmä, åbo

väliviiva