TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
väliviiva
 Olet tässä: Liikelahjat > Referenssit
väliviiva
Asiakaspalaute

muurameLue mitä paikalliset liikelahja-asiakkaamme sanovat meistä

Toimitamme liikelahjoja ja mainoslahjoja kaikkialla Suomessa. Uskomme että tyytyväinen asiakas on paras tae jatkuvalle yhteistyölle ja molemminpuoliselle menestykselle. Yksi tapa mitata asiakastyytyväisyyttä on kysyä asiakkailtamme miten he ovat kokeneet palvelumme.

Ohessa kommentteja asiakkailta paikkakunnalta muurame jotka ovat jo käyneet kauppaa kanssamme. Erittäin mielellämme haluamme palvella myös sinua ja sinun yritystäsi mainoslahja- ja liikelahja-asioissa.

Näytä kaikkien paikkakuntien palautteet


"...Palvelu oli mielestäni oikein mainiota ja olosuhteet huomioon ottaen todella nopeaa, vaikka meidän pyyntömme ja toiveemme toimitukselle olivatkin melko haastavat (suuri määrä, monta toimitusosoitetta, juhannus & tiukka aikataulu). Pyyhkeisiin oltiin myös oikein tyytyväisiä meidän päässämme! Vaikka itse olimmekin todella myöhässä pyyhekyselymme suhteen, hoitui pyyheasia teidän kauttanne hienosti kuntoon...."

Josefiina H., muurame
Rein - kylpypyyhe 70x140 cm, harmaa
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Brodeeraus, 4000t
28.06.2019
-

 

"...Palvelunne on ollut erittäin hyvää. Nopeaa, ystävällistä ja hyvin yhteistyökykyistä. Kiitoksia!..."

Laura S., muurame
Kranssi / pannunalunen
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Lasermerkkaus
18.10.2017
-

 

"...Kiitos tuotteet tulivat perille ja olemme tuotteeseen tyytyväisiä. Toimitus onnistui hyvin ja kaikki meni niin kuin oli sovittu ja myös aikataulusta pidettiin hyvin kiinni...."

Reetta N., muurame
Paul Bocuse paistiveitsisetti
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Lasermerkkaus
15.12.2009
-

 

Olemme tarjonneet liikelahjoja myös mm. seuraaville paikkakunnille:

aalto, ala-temmes, azets, dragsvik, esbo, espoo, espoo, finland, eurajoki, forssa, halikko, hamina, harjavalta, helsingfors, helsingin kaupunki, helsingin yliopisto, helsinki, hus, hyvinkää, hämeenlinna, iisalmi, ikaalinen, ilomantsi, iltasmäki, imatra, isokyrö, joensuu, jokela, jyväskylä, jyväskylän yliopisto, jämsä, järvenpää, kaarina, kajaani, kalajoki, kankaanpää, kannonkoski, kannusjärvi, kasnäs, kauhava, kaukonen, kemi, kerava, kesko, kiuruvesi, kokemäki, kokkola, korpo, kotka, kuopio, kuortane, kurikka, kustavi, kuusamo, kymentaka, lahti, laihia, lakiala, lappeenranta, liminka, loimaa, loppi, loviisa, lysaker, läyliäinen, malax, mikkeli, muurame, mynämäki, mäntsälä, mäntyharju, naarajärvi, nastola, nenonpelto, niinisalo, nuijamaa, nummela, nurmijärvi, orivesi, oulainen, oulu, oulun kaupunki, parkano, pello, pieksämäki, pielavesi, pietarsaari, poitsila, pori, porvoo, pulp, pyhäntä, raahe, raisio, rangsby, rauma, riihimäki, rovaniemi, ruovesi, rymättylä, sanoma, sastamala, savonlinna, savukoski, seinäjoki, sievi as, siilinjärvi, somero, sykäräinen, tampere, teerijärvi, tornio, tuomikylä, turku, tuusula, uusikaarlepyy, vaasa, vakkola, vammala, vantaa, vasa, vihanti, viitasaari, vilppula, virrat, yleisradio, ylihärmä, åbo

väliviiva