TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 
 Olet tässä: Liikelahjat > Referenssit
väliviiva

Liikelahjat JärvenpääLue mitä muut liikelahja-asiakkaat paikkakunnalta Järvenpää sanovat meistä

Markkinaalueella Järvenpää palvelemme asiakkaitamme seuraavissa kysymyksissä: liikelahjat, yrityslahjat, asiakaslahjat, henkilöstölahjat, mainoslahjat, yritysvaatteet ja mainostekstiilit.

Kustomoimme liikelahjat asiakasyrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti. Tuotteet varustetaan yrityksen logolla ja painatukset toteutetaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Sen lisäksi että toimitamme laadukkaita liikelahjoja ja yrityslahjoja, autamme myös tuotteiden suunnittelussa, samoin kuin valikoimien suunnittelua.

Tarvittaessa hoidamme liikelahjojen varastoinnin ja siihen liittyvän sisäiseen käyttöön tulevan verkkokaupan yrityksen liikelahjoille. Varastointipalvelumme hyödyntäminen helpottaa käsittelyä, jakelua ja raportointia. Palvelun avulla yritys voi varmistua siitä että yrityksen graafinen linja toteutuu kaikessa aineistossa ja yhtenäisen visuaalisen linjan jatkuvuus on taattu myös kun ihmiset vaihtuvat. Palvelu on edullinen ja helppo ottaa käyttöön. Lue lisää Promopartner-palvelustamme.

Tyytyväinen asiakas on paras tae jatkuvalle yhteistyölle ja molemminpuoliselle menestykselle. Ohessa palautetta liikelahja-asiakkailtamme joita meillä on ollut ilo ja kunnia palvella. Olemme iloisia siitä että asiakkaamme ovat erityisesti kiinnittäneet huomiota nopeaan ja joustavaan palveluumme, sekä tuotteiden korkeaan laatuun. Olemme myös saaneet hyvää palautetta siitä että olemme pystyneet auttamaan heitä aineiston teossa ja että toimitukset ovat tapahtuneet luvatussa ajassa. .

paikkakunnalta Järvenpää

Näytä kaikkien paikkakuntien palautteet


"...Olemme tyytyväisiä Talencon toimintaan. Tuotteet tulivat ajallaan ja ovat juuri sellaiset, kuin halusimme...."

Katja R., järvenpää
BIC® 101mm x 75 mm 50 sivua liimalappulehtiö
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus
03.10.2017
-

 

"...Liina oli todella hieno, olen saanut paljon hyvää palautetta. Sopii hyvin meille. Muutenkin kaikki pelasi erinomaisesti ja liinatkin olivat täällä jo maanantaina. Eli todella nopeata palvelua. Olen todella tyytyväinen palveluunne. ..."

Tuula J., järvenpää
Mikrokuituliina EasyClean 18x18
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus
07.12.2012
-

 

"...Tilausprokkis meni ihan mukavasti, teiltä oltiin yhteydessä heti, kun ei löytynyt kyseisiä värejä ja tarkistettiin, että toimitusaika sopii meidän projektiin, joten nyt kaikki pitäisi olla kunnossa. Palataan joulutervehdysten myötä, niitä alan katsastella lokakuussa tai marraskuun ihan alussa...."

Paula S., järvenpää
Ponchopallo
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 

21.09.2010
-

 

"...Perille tuli ja ovat oikein hienoja. Palvelu pelasi hienosti ja niin kuin sovittiin, kiitoksia. Palaamme myöhemmin asiaan jonkun muun tuotteen merkeissä...."

Risto L., järvenpää
Sateenvarjo
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
09.09.2009
-

 

Olemme tarjonneet liikelahjoja myös mm. seuraaville paikkakunnille:

aalto, ala-temmes, azets, dragsvik, esbo, espoo, espoon kaupunki, eurajoki, forssa, halikko, hamina, harjavalta, helsingfors, helsingin kaupunki, helsingin yliopisto, helsinki, huittinen, hus, hyvinkää, hämeenlinna, iisalmi, ikaalinen, ilomantsi, iltasmäki, imatra, isokyrö, joensuu, jokela, jorvas, jyväskylä, jyväskylän yliopisto, jämsä, järvenpää, kaarina, kajaani, kalajoki, kankaanpää, kannonkoski, kannusjärvi, kasnäs, kauhava, kaukonen, kemi, kerava, kesko, kiuruvesi, kokemäki, kokkola, korpo, kotka, kuopio, kuortane, kurikka, kustavi, kuusamo, kymentaka, lahti, laihia, lakiala, lappeenranta, liminka, loimaa, loppi, loviisa, lysaker, läyliäinen, malax, mikkeli, monninkylä, muurame, mynämäki, mäntsälä, mäntyharju, naarajärvi, nastola, nenonpelto, niinisalo, nuijamaa, nummela, nurmijärvi, orivesi, oulainen, oulu, oulun kaupunki, parkano, pello, pieksämäki, pielavesi, pietarsaari, poitsila, pori, porvoo, pulp, pyhäntä, raahe, raisio, rangsby, rantasalmi, rauma, riihimäki, rovaniemi, ruovesi, rymättylä, sanoma, sastamala, savonlinna, savukoski, seinäjoki, sievi as, siilinjärvi, somero, sykäräinen, tampere, teerijärvi, tornio, tuomikylä, turku, tuusula, uusikaarlepyy, vaasa, vakkola, vammala, vantaa, vasa, vihanti, viitasaari, vilppula, virrat, yleisradio, ylihärmä, åbo

väliviiva