TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 
 Olet tässä: Liikelahjat > Referenssit
väliviiva

Liikelahjat LappeenrantaLue mitä muut liikelahja-asiakkaat paikkakunnalta Lappeenranta sanovat meistä

Markkinaalueella Lappeenranta palvelemme asiakkaitamme seuraavissa kysymyksissä: liikelahjat, yrityslahjat, asiakaslahjat, henkilöstölahjat, mainoslahjat, yritysvaatteet ja mainostekstiilit.

Kustomoimme liikelahjat asiakasyrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti. Tuotteet varustetaan yrityksen logolla ja painatukset toteutetaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Sen lisäksi että toimitamme laadukkaita liikelahjoja ja yrityslahjoja, autamme myös tuotteiden suunnittelussa, samoin kuin valikoimien suunnittelua.

Tarvittaessa hoidamme liikelahjojen varastoinnin ja siihen liittyvän sisäiseen käyttöön tulevan verkkokaupan yrityksen liikelahjoille. Varastointipalvelumme hyödyntäminen helpottaa käsittelyä, jakelua ja raportointia. Palvelun avulla yritys voi varmistua siitä että yrityksen graafinen linja toteutuu kaikessa aineistossa ja yhtenäisen visuaalisen linjan jatkuvuus on taattu myös kun ihmiset vaihtuvat. Palvelu on edullinen ja helppo ottaa käyttöön. Lue lisää Promopartner-palvelustamme.

Tyytyväinen asiakas on paras tae jatkuvalle yhteistyölle ja molemminpuoliselle menestykselle. Ohessa palautetta liikelahja-asiakkailtamme joita meillä on ollut ilo ja kunnia palvella. Olemme iloisia siitä että asiakkaamme ovat erityisesti kiinnittäneet huomiota nopeaan ja joustavaan palveluumme, sekä tuotteiden korkeaan laatuun. Olemme myös saaneet hyvää palautetta siitä että olemme pystyneet auttamaan heitä aineiston teossa ja että toimitukset ovat tapahtuneet luvatussa ajassa. .

paikkakunnalta Lappeenranta

Näytä kaikkien paikkakuntien palautteet


"...Kiitokset hyvästä kaupankäynnistä ja palvelusta ..."

Marja T., lappeenranta
Isosteel Quickstop termospullo 0,75L
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Lasermerkkaus
27.10.2020
-

 

"...Palvelu oli mielestäni oikein hyvää ja nopeaa. Sain sateenvarjotkin jo ja ne ovat upeita. ..."

Pauliina P., lappeenranta
23" sateenvarjo
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
16.10.2015
-

 

"...kiitos palvelu oli oikein sujuvaa ja toimivaa ..."

Kati R., lappeenranta
Kynä Lucid
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Lasermerkkaus
30.05.2013
-

 

"...Minusta asiakaspalvelunne toimii hyvin ja kysymyksiin vastattiin ripeästi. ..."

Jari B., lappeenranta
Näyttelylaukku
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 4-v
04.04.2013
-

 

"...kiitos paljon nopeasta toiminnasta, pallotkin ovat jo meillä! Ja ovat todella odotusten mukaiset. Kiitos myös hyvästä yhteistyöstä ja hienosti hoidetusta tiedonkulkusta, olimme jatkuvasti selvillä missä vaiheessa mennään toimituksessa. ..."

Sirpa S., lappeenranta
Kelluva maapallo
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
18.11.2011
-

 

Olemme tarjonneet liikelahjoja myös mm. seuraaville paikkakunnille:

aalto, ala-temmes, azets, dragsvik, esbo, espoo, espoon kaupunki, eurajoki, forssa, halikko, hamina, harjavalta, helsingfors, helsingin kaupunki, helsingin yliopisto, helsinki, huittinen, hus, hyvinkää, hämeenlinna, iisalmi, ikaalinen, ilomantsi, iltasmäki, imatra, isokyrö, joensuu, jokela, jyväskylä, jyväskylän yliopisto, jämsä, järvenpää, kaarina, kajaani, kalajoki, kankaanpää, kannonkoski, kannusjärvi, kasnäs, kauhava, kaukonen, kemi, kerava, kesko, kiuruvesi, kokemäki, kokkola, korpo, kotka, kuopio, kuortane, kurikka, kustavi, kuusamo, kymentaka, lahti, laihia, lakiala, lappeenranta, liminka, loimaa, loppi, loviisa, lysaker, läyliäinen, malax, mikkeli, monninkylä, muurame, mynämäki, mäntsälä, mäntyharju, naarajärvi, nastola, nenonpelto, niinisalo, nuijamaa, nummela, nurmijärvi, orivesi, oulainen, oulu, oulun kaupunki, parkano, pello, pieksämäki, pielavesi, pietarsaari, poitsila, pori, porvoo, pulp, pyhäntä, raahe, raisio, rangsby, rantasalmi, rauma, riihimäki, rovaniemi, ruovesi, rymättylä, sanoma, sastamala, savonlinna, savukoski, seinäjoki, sievi as, siilinjärvi, somero, sykäräinen, tampere, teerijärvi, tornio, tuomikylä, turku, tuusula, uusikaarlepyy, vaasa, vakkola, vammala, vantaa, vasa, vihanti, viitasaari, vilppula, virrat, yleisradio, ylihärmä, åbo

väliviiva