TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 
 Olet tässä: Liikelahjat > Referenssit
väliviiva

Liikelahjat KiuruvesiLue mitä muut liikelahja-asiakkaat paikkakunnalta Kiuruvesi sanovat meistä

Markkinaalueella Kiuruvesi palvelemme asiakkaitamme seuraavissa kysymyksissä: liikelahjat, yrityslahjat, asiakaslahjat, henkilöstölahjat, mainoslahjat, yritysvaatteet ja mainostekstiilit.

Kustomoimme liikelahjat asiakasyrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti. Tuotteet varustetaan yrityksen logolla ja painatukset toteutetaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Sen lisäksi että toimitamme laadukkaita liikelahjoja ja yrityslahjoja, autamme myös tuotteiden suunnittelussa, samoin kuin valikoimien suunnittelua.

Tarvittaessa hoidamme liikelahjojen varastoinnin ja siihen liittyvän sisäiseen käyttöön tulevan verkkokaupan yrityksen liikelahjoille. Varastointipalvelumme hyödyntäminen helpottaa käsittelyä, jakelua ja raportointia. Palvelun avulla yritys voi varmistua siitä että yrityksen graafinen linja toteutuu kaikessa aineistossa ja yhtenäisen visuaalisen linjan jatkuvuus on taattu myös kun ihmiset vaihtuvat. Palvelu on edullinen ja helppo ottaa käyttöön. Lue lisää Promopartner-palvelustamme.

Tyytyväinen asiakas on paras tae jatkuvalle yhteistyölle ja molemminpuoliselle menestykselle. Ohessa palautetta liikelahja-asiakkailtamme joita meillä on ollut ilo ja kunnia palvella. Olemme iloisia siitä että asiakkaamme ovat erityisesti kiinnittäneet huomiota nopeaan ja joustavaan palveluumme, sekä tuotteiden korkeaan laatuun. Olemme myös saaneet hyvää palautetta siitä että olemme pystyneet auttamaan heitä aineiston teossa ja että toimitukset ovat tapahtuneet luvatussa ajassa. .

paikkakunnalta Kiuruvesi

Näytä kaikkien paikkakuntien palautteet


"...Olemme tyytyväisiä toimitukseen..."

Anne I., kiuruvesi
UMA X-DREAM SI kynä
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
11.07.2017
-

 

"...Jääraappat tulivat etuajassa, olemme tyytyväisiä toimitukseen...."

Anne I., kiuruvesi
Jääraappa oma design
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
30.06.2017
-

 

"...Kärpäslätkät tulivat etuajassa, olemme tyytyväisiä toimitukseen...."

Anne I., kiuruvesi
Kärpäslätkä
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
22.06.2017
-

 

"...Laskimet tulivat etuajassa, olemme tyytyväisiä toimitukseen...."

Anne I., kiuruvesi
Laskin Flex
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
20.06.2017
-

 

"...Ostoskassit tulivat etuajassa, olemme tyytyväisiä toimitukseen...."

Anne I., kiuruvesi
Ostoskassi
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
20.06.2017
Mainoskassit

 

"...Kaikki sujui, kuten alun perin oli sovittu. Tuote vastasi täysin odotuksiamme...."

Merja K., kiuruvesi
Patakinnas Zander
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
30.11.2015
-

 

Olemme tarjonneet liikelahjoja myös mm. seuraaville paikkakunnille:

aalto, ala-temmes, azets, dragsvik, esbo, espoo, espoon kaupunki, eurajoki, forssa, halikko, hamina, harjavalta, helsingfors, helsingin kaupunki, helsingin yliopisto, helsinki, huittinen, hus, hyvinkää, hämeenlinna, iisalmi, ikaalinen, ilomantsi, iltasmäki, imatra, isokyrö, joensuu, jokela, jyväskylä, jyväskylän yliopisto, jämsä, järvenpää, kaarina, kajaani, kalajoki, kankaanpää, kannonkoski, kannusjärvi, kasnäs, kauhava, kaukonen, kemi, kerava, kesko, kiuruvesi, kokemäki, kokkola, korpo, kotka, kuopio, kuortane, kurikka, kustavi, kuusamo, kymentaka, lahti, laihia, lakiala, lappeenranta, liminka, loimaa, loppi, loviisa, lysaker, läyliäinen, malax, mikkeli, monninkylä, muurame, mynämäki, mäntsälä, mäntyharju, naarajärvi, nastola, nenonpelto, niinisalo, nuijamaa, nummela, nurmijärvi, orivesi, oulainen, oulu, oulun kaupunki, parkano, pello, pieksämäki, pielavesi, pietarsaari, poitsila, pori, porvoo, pulp, pyhäntä, raahe, raisio, rangsby, rantasalmi, rauma, riihimäki, rovaniemi, ruovesi, rymättylä, sanoma, sastamala, savonlinna, savukoski, seinäjoki, sievi as, siilinjärvi, somero, sykäräinen, tampere, teerijärvi, tornio, tuomikylä, turku, tuusula, uusikaarlepyy, vaasa, vakkola, vammala, vantaa, vasa, vihanti, viitasaari, vilppula, virrat, yleisradio, ylihärmä, åbo

väliviiva