TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 
 Olet tässä: Liikelahjat > Referenssit
väliviiva

Liikelahjat HämeenlinnaLue mitä muut liikelahja-asiakkaat paikkakunnalta Hämeenlinna sanovat meistä

Markkinaalueella Hämeenlinna palvelemme asiakkaitamme seuraavissa kysymyksissä: liikelahjat, yrityslahjat, asiakaslahjat, henkilöstölahjat, mainoslahjat, yritysvaatteet ja mainostekstiilit.

Kustomoimme liikelahjat asiakasyrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti. Tuotteet varustetaan yrityksen logolla ja painatukset toteutetaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Sen lisäksi että toimitamme laadukkaita liikelahjoja ja yrityslahjoja, autamme myös tuotteiden suunnittelussa, samoin kuin valikoimien suunnittelua.

Tarvittaessa hoidamme liikelahjojen varastoinnin ja siihen liittyvän sisäiseen käyttöön tulevan verkkokaupan yrityksen liikelahjoille. Varastointipalvelumme hyödyntäminen helpottaa käsittelyä, jakelua ja raportointia. Palvelun avulla yritys voi varmistua siitä että yrityksen graafinen linja toteutuu kaikessa aineistossa ja yhtenäisen visuaalisen linjan jatkuvuus on taattu myös kun ihmiset vaihtuvat. Palvelu on edullinen ja helppo ottaa käyttöön. Lue lisää Promopartner-palvelustamme.

Tyytyväinen asiakas on paras tae jatkuvalle yhteistyölle ja molemminpuoliselle menestykselle. Ohessa palautetta liikelahja-asiakkailtamme joita meillä on ollut ilo ja kunnia palvella. Olemme iloisia siitä että asiakkaamme ovat erityisesti kiinnittäneet huomiota nopeaan ja joustavaan palveluumme, sekä tuotteiden korkeaan laatuun. Olemme myös saaneet hyvää palautetta siitä että olemme pystyneet auttamaan heitä aineiston teossa ja että toimitukset ovat tapahtuneet luvatussa ajassa. .

paikkakunnalta Hämeenlinna

Näytä kaikkien paikkakuntien palautteet


"...Kynät ovat sitä, mitä odotimmekin!..."

Pia J., hämeenlinna
TRINITY transparent SI
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
25.10.2018
-

 

"...Olemme tyytyväisiä, paidat ovat laadukkaita ja tulivat lyhyellä toimitusajalla!..."

Pia J., hämeenlinna
Pikeepaita Yukon
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
05.06.2018
-

 

"...Kiitokset hyvästä palvelusta...."

Niina K., hämeenlinna
Pyöreä pehmoheijastin
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus
11.11.2016
-

 

"...Palvelunne on toiminut oikein hyvin, toimitus Pop-up kelloista tuli ajallaan ja sovitusti...."

Marketta R., hämeenlinna
Pop-up herätyskello
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Lasermerkkaus
17.10.2014
-

 

"...Kiitos, palvelu oli mielestäni erinomaista...."

Pete H., hämeenlinna
Mikrokuituliina EasyClean 10x15
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus
29.11.2013
-

 

"...Olen tyytyväinen palveluunne ja etenkin sinun palveluusi: - hankaluuksista huolimatta aikataulut pitivät ja asiat hoidettiin kuten sovittu - ensimmäiseen kontaktiini vastattiin selvästi ja ystävällisesti. Teiltä sain eniten tietoa siitä miten kuuluu toimia että asiamme edistyy nopeasti...."

Niina E., hämeenlinna
T-paita lime
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
10.06.2013
-

 

"...Viime viestissä pyysit palautetta yhteistyöstä se tulee vasta nyt kun luin kirjeesi uudemman kerran. Yhteistyö on sujunut hienosti. Esitimme matkan varrella erikoistoivomuksia, joihin vastasitte joustavasti. Tilauksemme oli varmaan suhteellisen pieni, mutta saimme sellaista kohtelua kuin olisimme olleet erityisen tärkeä asiakas. Se teki yhteistyöstä mieluisan. Voin suositella teitä toisillekin. ..."

Raija K., hämeenlinna
Best in Town Fleecetakki
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Brodeeraus, 4000t
10.01.2011
-

 

"...Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti. Sähköpostin välityksellä käydyt keskustelut ovat toiminut hyvin ja nopeasti. Tiedottaminen teidän puolelta on ollut erinomaista. ..."

Jari H., hämeenlinna
Heijastin
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
16.10.2009
-

 

"...Ja kiitos nopeasta kansiotoimituksesta, kansiot tulivat meille jo alkuviikolla. Kansiot olivat juuri toiveidemme mukaisia ja erityisestihän meidän mieltämme lämmitti edullinen hinta. Palvelunne on erittäin sujuvaa, joten varmasti tulemme jatkossakin tilaamaan tuotteitanne. ..."

Mervi M., hämeenlinna
A4:n salkku
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 

18.09.2009
-

 

"...Täytyy sanoa, että palvelu teillä pelaa todella hyvin ja asiat on tehty asiakkaalle todella helpoksi. Eli tulen jatkossakin varmasti käyttämään palveluitanne tarpeen tullessa:) ..."

Veera H., hämeenlinna
Avaimenperä, kelluva
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v
04.06.2009
-

 

"...Kynät ovat sitä, mitä odotimmekin!..."

Pia J., hämeenlinna
TRINITY transparent SI
 
Logo:
Toimituspvm:
Tuoteryhmä:
 
Painatus, 1-v

-

 

Olemme tarjonneet liikelahjoja myös mm. seuraaville paikkakunnille:

aalto, ala-temmes, azets, dragsvik, esbo, espoo, espoon kaupunki, eurajoki, forssa, halikko, hamina, harjavalta, helsingfors, helsingin kaupunki, helsingin yliopisto, helsinki, huittinen, hus, hyvinkää, hämeenlinna, iisalmi, ikaalinen, ilomantsi, iltasmäki, imatra, isokyrö, joensuu, jokela, jorvas, jyväskylä, jyväskylän yliopisto, jämsä, järvenpää, kaarina, kajaani, kalajoki, kankaanpää, kannonkoski, kannusjärvi, kasnäs, kauhava, kaukonen, kemi, kerava, kesko, kiuruvesi, kokemäki, kokkola, korpo, kotka, kuopio, kuortane, kurikka, kustavi, kuusamo, kymentaka, lahti, laihia, lakiala, lappeenranta, liminka, loimaa, loppi, loviisa, lysaker, läyliäinen, malax, mikkeli, monninkylä, muurame, mynämäki, mäntsälä, mäntyharju, naarajärvi, nastola, nenonpelto, niinisalo, nuijamaa, nummela, nurmijärvi, orivesi, oulainen, oulu, oulun kaupunki, parkano, pello, pieksämäki, pielavesi, pietarsaari, poitsila, pori, porvoo, pulp, pyhäntä, raahe, raisio, rangsby, rantasalmi, rauma, riihimäki, rovaniemi, ruovesi, rymättylä, sanoma, sastamala, savonlinna, savukoski, seinäjoki, sievi as, siilinjärvi, somero, sykäräinen, tampere, teerijärvi, tornio, tuomikylä, turku, tuusula, uusikaarlepyy, vaasa, vakkola, vammala, vantaa, vasa, vihanti, viitasaari, vilppula, virrat, yleisradio, ylihärmä, åbo

väliviiva