TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Valoa lisää joka päivä – kesä tulossa

 

Valon lisääntyminen on varma merkki siitä, että kesä lähestyy huimaa vauhtia, ja nyt kannattaa miettiä, mitä kesälahjoja tänä vuonna hankitaan. Kesä on yksi niistä vuodenajoista, jolloin voimme vihdoin nauttia auringosta, raikkaasta ulkoilmasta ja ulkoilma-aktiviteeteista. Kesäjuhlat, grillailut ja yhteiset hetket perheen ja ystävien kanssa tekevät tästä ajasta erityisen. Joten miksi et tekisi siitä vieläkin erityisempää jakamalla kesäisiä lahjoja yrityksen henkilökunnalle tai asiakkaille?

Kesälahjat voivat olla loistava tapa kiittää tiimiäsi heidän kovasta työstään ja asiakkaitasi heidän uskollisuudestaan. Ne osoittavat huolenpitoa ja antavat lahjan saajille syyn hymyyn. Makuja ja mieltymyksiä on monia, mutta kesävalikoimastamme löydät varmasti jotain mieluisaa lahjaksi asiakkaillesi tai henkilökunnallesi.

Grillitarvikkeet ja -herkut: Kuten mainittiin, grillijuhlat ovat kesän kulmakiviä. Voisit hankkia henkilökunnallesi tai asiakkaillesi upeita grillaukseen liittyviä lahjoja, kuten laadukkaita grillaustarvikkeita, erilaisia mausteita ja kastikkeita sekä jopa lahjakortteja lihakauppaan tai viinikauppaan.*

Kesäiset picnic-korit: Piknikit ovat ihana tapa viettää aikaa ulkona. Voisit valmistaa räätälöityjä piknik-koreja, jotka sisältävät herkullisia eväitä, kuten tuoreita hedelmiä, juustoja, leipää ja virkistäviä juomia. Mukana voisi olla myös piknikpeitto, joka on käytännöllinen ja tyylikäs.

Kesäkirjat ja aurinkolasit: Kesällä on aikaa rentoutua ja lukea hyvää kirjaa aurinkoisessa säässä. Mikä olisi parempi lahja kuin kesäinen lukupaketti, joka sisältää kiinnostavia kirjoja ja tyylikkäät aurinkolasit?

Ekologiset vaihtoehdot: Ympäristötietoisuus on tärkeää, ja voit valita ekologisia lahjoja, kuten bambu- tai kierrätysmuovista valmistettuja grillivälineitä, kierrätettäviä juomapulloja tai aurinkovoiteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä.

Aktiiviset kesälahjat: Monet ihmiset nauttivat kesäisin ulkoilma-aktiviteeteista, kuten pyöräilystä, patikoinnista tai vesilajeista. Lahjaksi voisi antaa lahjakortteja paikalliseen seikkailupuistoon, melontaretkeen tai vaikkapa golfkentälle.

Kun valitset kesälahjoja, muista ottaa huomioon lahjan saajan mieltymykset ja tarpeet. Räätälöity lahja osoittaa huomioivasi heitä yksilöinä.

Kesän kynnyksellä ja valon lisääntyessä voimme tuntea innostusta ja odotusta tulevista aurinkoisista päivistä. Kesälahjat ovat tapa tuoda iloa ja aurinkoa myös yrityksesi yhteisöön. Ne osoittavat arvostuksesi ja tekevät kesästä vieläkin unohtumattomamman kaikille niille, jotka ovat mukana rakentamassa menestystäsi. Joten suunnittele nyt, ja anna kesän säteillä myös lahjoissasi!

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Kesälahjat
Liikelahjat
Asiakaslahjat
Yrityslahjat
Mainoslahjat
Brändituotteet

Lue myös:
Kesän liikelahjat
Kesälahjat, nyt on jo kiire!
Näin saat parhaan hyödyn kesälahjoistasi
Asiakaslahjojen ideointi: anna vuodenaikojen tunnelmien inspiroida
Tuoreimmat kirjoitukset
Lahjakorttiko yrityksen joululahjaksi? Näkökulmia puolesta ja vastaan.
Miksi laadukkaat keittiövälineet ovat hyvä esimerkki järkevästä joululahjasta yritysjohdolle?
Milloin henkilökunnalle joululahjaksi annetut lahjakortit ovat verovapaita?
Ovatko ekologiset liikelahjat voimistuva trendi?
Miksi kauttaaltaan painettujen brändituotteiden suosio kasvaa ja kenelle ne parhaiten sopivat?


Aiheeseen liittyvää


Aiheet
Ajankohtaista (20)
Arpajaiset (3)
Asiakaskohtaamiset (7)
Asiakaslahjat (20)
Brändäys (21)
Brändituote-historiaa (24)
Brändituote-info (46)
Brändituote-palvelut (7)
Elektroniikka-yrityslahjat (9)
Fanituotteet (8)
Giveaway-tuotteet (12)
Henkilöstölahjat (17)
Jakolahjat (3)
Joulu (13)
Kestävä kulutus (8)
Liikelahja- ja brändituote-trendit (11)
Liikelahja-Ideoita (12)
Liikelahjat (40)
Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit (171)
- Tästä löydät laajan kokoelman liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsitteleviä artikkeleita. Saat ajankohtaisia uutisia, vinkkejä, ja ideointia erilaisiin markkinointia sivuaviin tilanteisiin. Käsittelemme myös brändäystä, kestävää kulutusta ja henkilöstölahjoja. Tarjolla on laaja valikoima tietoa ja suosituksia liikelahjoista sekä brändituotteiden hyödyntämisestä markkinoinnissa.Logotuotteet (5)
Mainoslahjat (29)
Messulahjat (11)
Messut (9)
Myyntituotteet (5)
Neuvot ja vinkit (49)
Oheistuotteet (3)
Profiilituotteet (3)
Promootiot (3)
Promootiotuotteet (1)
Promotuotteet (7)
Sitouttaminen (17)
Sosiaalinen media (3)
Talenco uutisia (2)
Tapahtumat (4)
Tehokas mainonta (5)
Tehokas markkinointi (16)
Trendit (1)
Tuotetietoutta (10)
Tuotteet omaan käyttöön (10)
Työhyvinvointi (3)
Uutiset (8)
Vaalit (2)
Varainhankinta joukkueelle tai luokalle (1)
Vastuullisuus (8)
VIP lahjat (3)
Yrityksen joululahjat (17)
Yrityksen kesälahjat (8)
Yritysilme (7)
Yrityslahjat (30)
yritystekstiilit (15)
Yritysten kilpailu (2)väliviiva