on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Tekniset T-paidat omalla logolla tai painatuksella

Talencolta saat kaikki tekniset T-paidat yrityksesi painatuksella. Löydät paitoja laidasta laitaan, lyhyt- ja pitkähihaisia, niin treeniin kuin vapaa-aikaankin. Miehelle ja naisille omat mallistot. Tekniset t-paidat on valmistettu teknisistä materiaaleista, jotka vievät kosteutta pois iholta ja tekevät treenaamisesta vieläkin mukavampaa. Urheillessa käytettävät logotuotteet viestivät yrityksesi dynaamisuudesta. Yhtenäiset urheilupaidat, yrityksen logolla painetut, viimeistelevät joukkueesi pukeutumisen.Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

 
Elevate Kratos miesten lyhythihainen t-...
Arvio: 11.86 €/kpl
spacer
 
 Urheilupaita CreaSport custom s...
Arvio: 0.00 €/kpl
spacer
 
Elevate Niagara miesten lyhythihainen t...
Arvio: 14.88 €/kpl
spacer
 
 Urheilupaita Tecnic Plus T spor...
Arvio: 0.00 €/kpl
spacer
spacer
 
Elevate Niagara miesten lyhythihainen t...
Arvio: 14.88 €/kpl
spacer
spacer
 
Elevate Borax miesten lyhythihainen, ki...
Arvio: 20.15 €/kpl

BränditKaikki tuotteet tässä kategoriassaväliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 261
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 261
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 >>
väliviiva
Miksi ja milloin tekninen T-paita on hyvä valinta?

Polyesteri on kestävä ja nopeasti kuivuva materiaali josta valmistetuja T-paitoja kutsutaan teknisiksi T-paidoiksi. Niitä käytetään erityisesti urheilussa ja liikunnassa. Polyesteri on kestävä materiaali, ja on senkin on ihanteellinen urheiluvaatteille jotka altistuvat kovalle käytölle. Polyesteri on kevyt ja tuntuu mukavalta yllä. Koska polyesteristä valmistettu tekninenn t-paita imee hyvin vähän kosteutta, kuivuu se myös nopeasti.

Teknisten t-paitojen edut

* Helppohoitoisuus: Polyesterivaatteet ovat helppohoitoisia, koska ne eivät vaadi silitystä ja kuivuvat nopeasti. Ne voidaan usein pestä koneessa ja ne kestävät hyvin useita pesukertoja.

* Kosteudenhallinta: Polyesteri on hyvä kosteudenhallinnassa, sillä se siirtää kosteuden pois iholta ja auttaa pitämään käyttäjän kuivana. Tämä tekee polyesteristä suosikin urheiluvaatteissa.

* Allergiaystävällisyys: Polyesteri on hypoallergeeninen materiaali, joka ei aiheuta allergisia reaktioita useimmille ihmisille. Se on myös vastustuskykyinen homeelle ja bakteereille.

* Edullisuus: Polyesteri on edullinen materiaali, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan suurille tuotantoerille, kuten yritysten T-paidoille ja mainosvaatteille.

Teknisten T-paitojen käyttökohteet

* Urheiluvaatteet: Polyesterin kosteudenhallinta- ja nopeasti kuivuvat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen urheiluvaatteisiin, kuten juoksu-, kuntosali- ja pyöräilypaitoihin. Myös tekniset pikeepaidat esim golfiin ja tennikseen ja padeliin ovat suosittuja valintoja.

* Työvaatteet: Polyesterin kestävyys ja helppohoitoisuus tekevät siitä hyvän valinnan työvaatteisiin, jotka altistuvat kovalle kulutukselle ja toistuville pesuille.Mitä muut asiakkaat ovat sanoneet?
"...Avasin paketin ja näyttää oikein hyvältä!..."

Heli R., 
T-paita Cool Fit Niagara
Logo: Painatus, 1-v