on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
väliviiva
 
Olet tässä: Liikelahjat > Vastuullisemmat
Henkilökohtaista palvelua
0207 401 405
Vastaamme ripeästi
myös sähköpostikyselyihin
Lähetä kysely
väliviiva

Vastuullisemmat omalla logolla tai painatuksella

Kestävä kehitys on kaikkien huulilla ja syystä. Olemme havahtuneet huomaamaan että on korkea aika kiinnittää huomiota eettisempään kuluttamiseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Me Talencossa haluamme tuoda asiakkaidemme ulottuville mahdollisimman laajan valikoiman eettisempiä tuotteiteita. Pyrimme kasvattamaan valikoimaa pitkäjännitteisesti ja kannustamme asiakkaitamme harkitsemaan eettisemmän tuotteen valitsemista. Uskomme että se on investointi joka hyödyttää sekä asiakasyritystämme että koko maapalloa.

SOVERY. Langaton laturi, valkoinen liikelahja omalla logolla tai painatuksella
Elektroniikka (148)
Americano® Eco -kahvimuki kierrätetystä materiaalista, 350 ml, sininen, musta liikelahja omalla logolla tai painatuksella
Vapaa-aikaan (418)väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 2768
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 2768
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Ekologisuus ja eettisyys yritysmaailman megatrendinä

Ekologisuus ja eettisyys, lyhyemmin vastuullisuus, liiketoiminnassa on selkeä megatrendi nykyisessä yritystoiminnassa. Suomalaisyritysten yhteisfoorumi FIBSin* tuore Yritysvastuu 2019 -tutkimus osoittaa, että vastuullisuus on tärkeätä lähes kaikille suomalaisyrityksille. Erityisen selkeätä on herääminen ilmastonmuutoksen todellisuuteen. On oikeastaan aika hämmästyttävää, että jokin yksittäinen ilmiö voi saavuttaa niin suuren konsensuksen yritysmaailmassa kuin ekologisuus ja eettisyys - vastuullisuus.Kaikki yritykset eivät tuotteissaan tai palveluissaan pysty suoraan... Lue lisää Mitä järkeä tavarantoimittajan on varata oikeus yli- tai alitoimituksiin?

Alallamme on vakiintunut käytäntö että tavarantoimittaja varaa oikeuden yli- tai alitoimituksiin. Tyypillisesti "varaus" on esim 10% alkuperäisestä tilauksesta. Tämä koskee tehtaita ja tukkureita ja sitä kautta loppujen lopuksi koko jakelukanavaa. Mistä tämä käytäntö johtuu?
Otetaan esimerkki: Talencolta tilataan 1000 ekokassia 1-värisellä painatuksella. Jos määrä painetaan jo tehtaalla, voi tehdas valita ompeleeko se tasan 1000 kassia vai hieman ylimääräisiä. Jos he ompelevat tasan 1000 ja painatus ja ompelu onnistuu ensimäisellä yrittämällä täydellisesti, niin silloin kaikki on hyvin,... Lue lisää