on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Mukit omalla logolla tai painatuksella

Mukit omalla logolla voivat olla kahvimukeja tai mainosmukeja, tärkeää on että ne on varustettu yrityksen logolla tai painatuksella. Logolla painettu muki on nimittäin perustavaraa jokaisella toimistolla. Mukiin tartutaan aamusta iltaan. Logolla varustetut mukit toimivat hyvin mainosmukeina, sillä niissä on reilu painopinta-ala ja niihin saa hyvin logon tai muun kuvituksen.Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

 
 Pic 330 ml keraaminen sublimaat...
Arvio: 4.65 €/kpl
spacer
 
 Keraaminen Bogota-muki 350 ml, ...
Arvio: 4.28 €/kpl
spacer
 
 Keraaminen Bahia-muki, valkoinen
Arvio: 4.23 €/kpl
spacer
 
 Muki MultiColour sublimation mu...
Arvio: 6.91 €/kpl
spacer
spacer
 
 Muki Bafy mug, keltainen, musta
Arvio: 7.24 €/kpl
spacer
spacer
 
 Keraaminen Santos-muki, 330 ml,...
Arvio: 4.51 €/kpl

BränditKaikki tuotteet tässä kategoriassaväliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 933
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 933
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Miksi suosittelemme mukia omalla painatuksella mainoslahjaksi kaikille yrityksille?

Yrityksen logolla painettu muki on eräs kaikkein suosituimmista mainoslahjoista. Mukeja on käytetty vuosikymmeniä ja tullaan näillä näkymiin käyttämään myös jatkossa. Miksi näin on? Olen listannut tähän tavallisimpia syitä miksi lähes kaikkien yritysten mainoslahjavalikoimaan kuuluu myös yrityksen logolla painettu muki.

Käyttökelpoisuus: Muki on käytännöllinen ja hyödyllinen lahja, jota ihmiset käyttävät usein päivittäin. Jokainen aamukahvi tai iltatee muistuttaa vastaanottajaa lahjan antajasta ja yrityksestä.

Näkyvyys: Muki, jossa on oma logo, näkyy usein työpaikoilla,... Lue lisää


Mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota kun valitset mukia yritykselle mainoslahjaksi?

Kun valitset yritykselle logolla painettavaa mukia mainoslahjaksi, yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti tyylikkäästi kustomoituna, muista kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

1. Laatu: Valitse mielummin korkealaatuinen muki, joka on kestävä ja käyttökelpoinen. Laadukas muki kestää pidempään, joten se tarjoaa paremman vastineen rahalle. Lisäksi on järkevää arvioida minkälaisen laatumielikuvan haluat antaa.

2. Materiaali: Mukit ovat yleensä valmistettu keramiikasta, posliinista tai lasista. Valitse materiaali, joka sopii yrityksen brändin ilmeeseen ja... Lue lisää


Kuinka suosittu brändätystä mukista voi tulla?

Muumimukit ovat käsite. Varsinainen buumi lähti 1990-luvun alussa, kun Arabian suunnittelija Tove Slottelta pyydettiin muumikuvitusta Arabian astioihin. Hän teki luonnoksia ja meni käymään Tove Janssonin ja Tuulikki Pietilän kotiin. Tove Jansson hyväksyi luonnokset ja idean, ja valmistus saattoi alkaa. Erilaisia Teema-sarjan muumimukeja on suunniteltu tuotantoon 1990-luvulta runsaat sata mallia.

Muumimukin perusmukina on Kaj Franckin suunnitteleman Teema-sarjan muki, jonka vetoisuus on vajaa kolme desiä. Muumimuki kuuluu Arabian Muumit-astiastoon.

Muumihahmojen oikeuksia... Lue lisää
Mitä muut asiakkaat ovat sanoneet?
"...Lupasin palailla nähtyäni itse uudet vintage-mukimme. Nyt voin vahvistaa, että muki on juuri sellainen kuin pitikin! Kiitos kovasti useammista tsekkauskierroksista ja selvittelyistä toimittajan kanssa. Värit ovat toteutuneet mukissa uusimman toiveemme mukaisesti, ne ovat kirkkaat ja painojälki on tarkkaa ja peittävää. Nähtäväksi jää, miten muki kestää tiskikoneessa, mutta ainakin nyt se on oikein näyttävän näköinen :)..."

Kristiina L., helsinki
Vintage mug
Logo: Painatus, 3-v

 

"...Kaikki sujui tosi hyvin! Mukit tulivat nopeasti perille, ja tulostusjälki oli upeaa! Toivottavasti mukit ovat yhtä kestäviä kuin ne ovat kauniita. ..."

Denis G., helsinki
Sublimation-muki
Logo: Painatus