on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Termosmukit omalla logolla tai painatuksella

Termosmukit omalla logolla ovat suosittuja liikelahjoja ja yrityslahjoja ja ne pitävät asiakassuhteesi läpimänä. Painettu tai laserkaiverrettu, yrityksen tai yhdistyksen ulkoasua mukaileva omalla logolla kustomoitu laadukjas termosmuki sopii hyvin myös myyntituotteeksi tai varainkeruuseen. Talencolta saat laajan valikoiman edullisia ja kestäviä termosmukeja yrityslahjoiksi tai liikelahjoiksi. Ota yhteyttö niin autamme sinua valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivan!Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

 
Camelbak Hot Cap 350 ml:n kuparivakuumi ...
Arvio: 30.85 €/kpl
spacer
 
 Sanibel 400 ml eristetty muki, ...
Arvio: 5.91 €/kpl
spacer
 
 Elwood 410 ml termosmuki, hopea...
Arvio: 5.42 €/kpl
spacer
 
 Sanibel 400 ml eristetty muki, ...
Arvio: 6.28 €/kpl
spacer
spacer
 
 Alps eristetty muki kiinnitysko...
Arvio: 5.17 €/kpl
spacer
spacer
 
 Elwood 410 ml termosmuki, sinin...
Arvio: 5.42 €/kpl

BränditKaikki tuotteet tässä kategoriassaväliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 1201
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 1201
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Talencolta laadukkaat termosmukit logolla

Talenco on luotettava kumppanisi, kun etsit yrityksesi painatuksella varustettuja termosmukeja. Oli kyseessä sitten premium-laatuinen termosmuki, edullisempi vaihtoehto, tai jotain siltä väliltä, löydät runsaasti vaihtoehtoja laajasta valikoimastamme. Myös kauttaaltaan painetut termosmukit ovat mahdollisia.

Miksi termosmuki on hyvä valinta yrityslahjaksi?

Termosmukit ovat käytännöllisiä ja kaikille hyödyllisiä. Niitä voidaan käyttää päivittäin niin työpaikalla kuin vapaa-ajalla. Termosmukit ovat kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttöisille mukeille. Antamalla termosmukin liikelahjaksi yrityksesi viestii siis vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. Termosmukit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä jotka muistuttavat lahjan saajaa yrityksestäsi pitkään.

Mihin tilanteisiin logomerkattu termosmuki on erityisen hyvä valinta?

* Messuilla ja konferensseissa jaettu termosmuki tulee heti käyttöön, lahjan saaja voi käyttää sitä paikan päällä, jonka jälkeen hän vie sen kotiin muistona yrityksestäsi. Asiakastapaamisten ja -vierailujen yhteydessä annettavan termosmukin avulla on helppo rikkoa jää ja ohjata keskustelu asiakkaasta riippuen esim. ulkoiluun, retkeilyyn, kestävään kehitykseen. Logolla varustettu termosmuki jättää aina positiivisen vaikutelman ja vahvistaa asiakassuhdettasi.

* Työntekijöille annetut termosmukit voivat toimia palkintoina ja kannustimina samalla kun ne viestivät yrityksen vastuullisemmista arvoista ja välittämisestä. Henkilöstötapahtumissa on mahdollista luoda yhteishenkeä lahjalla jota moni pitää mielellään kädessään.

* Koska termosmukit ovat haluttuja asiakkaiden keskuudessa, sopivat ne hyvin käytettäviksi markkinointikampanjoihin, joissa halutaan lisätä brändin tunnettuutta ja houkutella uusia asiakkaita. Niiden avulla voi houkutella uusia asiakkaita ja sitouttaa nykyisiä.

Miksi valita Talenco painetun tai logomerkatun termosmukin toimittajaksi?

1) Rajattomat kustomointimahdollisuudet. Jos sinä osaat kuvitella sen, me Talencolla osaamme toteuttaa sen. Kerro mitä toivot, niin me teemme ehdotuksen painatuksista ja muista kustomoinneista. Voimme räätälöidä mukisi juuri niinkuin haluat.

2) Talencolla on valtava valikoima eriilaisia termosmuki-vaihtoehtoja, edullisista malleista aina kansainnvälisiin merkkituotteisiin.

3) Helppoa ja nopeaa tilaamista: Hyödynnämme kätevää myTalenco-palvelua, jonka avulla hoidat ja hallinnoit tilaukset ennenkuulumattoman helposti. Prosessi tekee tilauksen tekemisestä helppoa ja takaa oikea-aikaiset ja laadukkaat toimitukset.

4) Läpinäkyvän ja helposti vertailtavan hinnoittelumallimme avulla voit olla varma, että saat kilpailukykyiset hinnat. Lisäksi budjetointi on selkeää.

Ota yhteyttä niin teemme ehdotuksen juuri sinun yrityksellesi sopivasta termosmukista.
Mitä muut asiakkaat ovat sanoneet?
"...Tack för de fina muggarna...."

Jonas F., monninkylä
Mojave termosmugg, svart
Logo: tampopainatus eteen

 

"...Kiitos teille, asiallisesta ja nopeasta palvelusta...."

Sari P., turku
Termosmuki
Logo: Painatus, 2-v

 

"...Termosmukit olivat meillä kovasti tykättyjä. - Tilattiin nämä markkinointikäyttöön mutta toimistolla jo ihmiset ovat niiden perään huokailleet. :-) Palvelu toimi loistavasti...."

Riikka A., tampere
Gila-termosmuki
Logo: Painatus, 3-v

 

"...Kiitos ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta! Asiointi firmanne kanssa sujui hyvin, tilatut tuotteet saapuivat perille hyvin ja olivat laadukkaita...."

Niko K., nurmijärvi
Lämpöeristetty muki Mojave
Logo: Painatus, 1-v

 

"...Palvelunne toimi moitteetta...."

Turo E., vantaa
Elwood-termospullo
Logo: Painatus, 2-v

 

"...Yhteydenoton jälkeen kaikki tapahtui erinomaisen nopeasti. Keskeistä oli nopea toiminta sekä meidän tarpeidemme ymmärtäminen (budjetti ja kiire) ja tuotteet toimitettiin sovitusti. Tilatut tuotteet vastasivat odotuksia. Lisäplussa sähköpostitse toimitettavasta laskusta, sillä laskumme maksetaan Ranskasta ja näin saan laskun nopeasti eteenpäin. Kokonaisarvosana tälle kaupalle täysi 10...."

Raisa P., espoo
Termosmuki
Logo: Ei merkintää

 

"...Kaikki on sujunut loistavasti. Nopea ja ystävällinen palvelu. Toivottavasti voimme tehdä jatkossakin yhdessä jotain. ..."

Anu H., helsinki
Termoskahvimuki, isolla logolla
Logo: Lasermerkkaus

 

"...olen suositellut Talencoa neljälle konferenssille sitten viime tilauksen. Ja ensi vuonna niitä konferensseja on tulossa lisää, joten pidämme teidät mielessä. ..."

Greger L., helsingin yliopisto
Kahvimuki karbiinikoukulla
Logo: Lasermerkkaus