on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Mainoskarkit omalla logolla tai painatuksella

Mainoskarkit ja muut makeiset omalla logolla lienevät toimineet mainoslahjoina niin kauan kuin makeisia on ollut ja mainoslahjoja jaettu. Ne sopivat niin messuille kuin erilaisiin yritystapahtumiin. Ne ovat tyypillisiä give away -tuotteita. Mainoskarkkeja on saatavana sekä yksittäispakattuina kuin pusseittain. Yhdellä kilolla irtokaramelleja tavoitat jopa 200 tyytyväistä asiakasta. Omalla logollasi painetut mainoskaramellit ovat luonnollinen valinta mainoslahjaksi messuille ja vastaanottotiskille.Suosittuja tuotteita tässä kategoriassa

 
 Makeinen, valkoinen
Arvio: 27.38 €/kpl
spacer
 
 Makeinen, valkoinen
Arvio: 0.64 €/kpl
spacer
 
Mentos Makeinen, valkoinen
Arvio: 3.91 €/kpl
spacer
 
 Makeinen, läpinäkyvä
Arvio: 0.77 €/kpl
spacer
spacer
 
 Makeinen, hopea
Arvio: 4.35 €/kpl
spacer
spacer
 
 Makeinen, valkoinen, läpinäkyvä
Arvio: 2.91 €/kpl

BränditKaikki tuotteet tässä kategoriassaväliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 1210
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 1210
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Näin yritys voi hyödyntää mainoskarkkeja

Mainoskarkit, eli yrityksen logolla tai muulla brändäyksellä varustetut makeiset, ovat monipuolinen markkinointiväline, jota yritykset voivat hyödyntää monin eri tavoin. Mainoskarkkien tai mainoskaramellien tehokkuus riippuu monista tekijöistä, kuten kohdeyleisöstä, kampanjan budjetista ja käytetyistä jakelukanavista. Hyvin suunnitellussa kampanjassa mainoskarkit voivat olla hauska ja tehokas tapa mainostaa yritystäsi ja parantaa asiakassuhteita. Seuraavassa joitakin tapoja, kuinka yritys voi käyttää mainoskarkkeja markkinoinnissaan:

Bränditietoisuuden lisääminen:

Logolla painetut mainoskarkit ovat klassinen tapa mainostaa yritystäsi. Mainoskarkit ovat suosittuja jakotuotteita messuilla, konferensseissa ja muissa tapahtumissa. Ne houkuttelevat kävijöitä ständille ja jättävät pysyvän muistijäljen yrityksestä ja sen brändistä. Hyödyntämällä personointia voit luoda ainutlaatuisia pakkauksia, jotka erottuvat joukosta ja auttavat brändisi muistamisessa.

Mainoskarkkien jakelu esimerkiksi kadulla, kauppakeskuksissa tai muilla julkisilla paikoilla voi parantaa brändin näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

Asiakassuhteiden hoitaminen:

Tarjoamalla makeisia asiakastapaamisissa ja verkostoitumistilaisuuksissa yritys voi luoda rennomman ja miellyttävämmän ilmapiirin. Makeiset toimivat myös muistutuksena yrityksestä, kun asiakas ottaa niitä mukaansa, tai voit antaa asiakkaille mainoskarkkeja kiitoslahjaksi tilauksen tai ostoksen yhteydessä.

Yritykset, jotka myyvät tuotteitaan verkossa, voivat lisätä mainoskarkkeja toimituksiin pienenä ylimääräisenä yllätyksenä, joka ilahduttaa asiakasta ja tekee positiivisen vaikutuksen.

Tarjoamalla makeisia asiakaspalvelupisteessä tai odotustiloissa, yritys voi parantaa asiakaskokemusta ja viestittää huolenpidosta ja asiakaslähtöisyydestä.

Liidien hankkiminen:

Lisää yhteystiedot mainoskarkkien pakkauksiin ja kannusta ihmisiä vierailemaan verkkosivustollasi tai ottamaan yhteyttä tarjoamalla alennus tai ilmainen toimitus. Voit myös hyödyntää QR-koodeja. Ohjaa ihmiset laskeutumissivulle, jossa he voivat antaa yhteystietonsa tai osallistua kilpailuihin.

Henkilökunnan motivointi:

Mainoskarkit voivat toimia myös sisäisenä motivaattorina ja viihtyvyystekijänä yrityksen henkilöstölle. Ne voivat olla osa henkilöstön virkistyspäiviä, koulutustilaisuuksia tai muita yrityksen sisäisiä tapahtumia.

Muita ideoita:

*Lähetä mainoskaramelleja vaikuttajille: Kannusta heitä mainostamaan brändiäsi seuraajilleen.
*Käytä mainoskaramelleja lahjoina hyväntekeväisyysjärjestöille: Paranna yrityksesi julkisuuskuvaa ja tue hyvää asiaa.
*Mainoskaramellit sosiaalisessa mediassa: Luo hauskoja kampanjoita, joissa ihmiset voivat voittaa mainoskaramelleja jakamalla tai tykkäämällä sisällöstäsi.
*Postitukset: liitä mainoskarkkeja postitse lähetettäviin markkinointimateriaaleihin, kuten esitteisiin tai kutsuihin, tuomaan lisäarvoa ja herättämään vastaanottajan huomion.
Katso myös: Suklaat, Tikkarit, Purukumit, Patukat