Urban Vitamin Palo Alto RCS kuulokkeet, musta on lisätty muistilistalleTUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 
Liikelahjat > Tuotteet > Elektroniikka > Audiolaitteet > Kuulokkeet > Urban Vitamin Palo Alto RCS kuulokkeet, musta
väliviiva

Urban Vitamin Palo Alto RCS kuulokkeet, musta

Urban Vitamin Palo Alto RCS kuulokkeet, musta

P329.491_TP309

Tunnet heti laittaessasi nämä kuulokkeet päähäsi, että nämä ovat täydelliset kuulokkeet suosikkimusiikistasi nauttimiseen. Pehmeät korvatyynyt sopivat täydellisesti korviisi, ja voit helposti käyttää kuulokkeita koko päivän. Taitettava design tekee istuvuudesta paremman ja syvä kirkas äänentoisto virtaa korviisi. Akku ei petä sinua: 60 tuntia non-stop musiikkia, podcasteja tai videoita. Jos joku soittaa, vastaa integroidulla mikrofonilla. Kun tarvitset lyhyen tauon kuulokkeistasi, taita ne pienempään kokoon, jotta ne mahtuvat paremmin reppuusi. Kuulokkeet on valmistettu RCS (Recycled Claim Standard) sertifioidusta kierrätetystä ABS:stä. Kierrätetyn materiaalin kokonaismäärä: 65% perustuen tuotteen painoon. RCS sertifiointi varmistaa kierrätettyjen materiaalien täysin sertifioidun toimitusketjun. Urban Vitamin -tuotteet ovat PVC-vapaita, ja ne on pakattu pakkauksiin, joissa on käytetty vähemmän muovia. Sisältää rPet narupussukan AWARE? jäljitysaineella.
Vastaa radio- ja tietoliikennelaitedirektiiviä 2014/53/EU, Vastaa vaarallisia aineita koskevaa direktiiviä 2011/65/EY & 2015/863, Materiaalien turvatietolehtinen on saatavissa, Vastaa PAHS-sisältöä Reach & ZEK 01-4-08:ssa, Vastaa ftalaattisisältöä koskevaa direktiiviä, PVC-materiaaleja ei ole käytetty, Vastaa akkukuljetusten turvallisuutta koskevaa direktiiviä UN38.3, Ilmakuljetussertifikaatti ilmakuljetuksia varten, Ei sisällä lyhyt- ja keskiketjuisia kloorattuja parafiineja, todistus Recycled Claim Standard (kierrätysvaatimusstandardi)
WEEE
Battery : 1 Li-Poly - 62133 - 10 gr.
Packaging : lahjalaatikko
All print codes : Pad Print - Print code default : Tampopainatus - vasen puoli - 30 x 40 mm - max color : 6
Total emissions CO2 : 1,38.

Valittu merkkaus:
Merkkauksen värien määrä:
Määrä: kpl
54,71
kpl (alv 0%)

Kaikki kulut sisältyvät, katso hintaerittely


Tarjouspyyntö OstoskoriVarastosaldo: Vähintään 1740 kpl, kysy tarkemmin suuremmat määrät
Toimitusajat: Sopimuksen mukaan, normaalisti enintään 14 päivää
Minimitilaus: Suositeltu minimitilaus 10 kpl

Voit pyytää alustavaa vedosta nähtäväksi tarjouksen yhteydessäväliviiva

Samankaltaiset Näytä kaikki

Kuulokkeet Headphones Vildrey, keltainen liikelahja logopainatuksellaRCS Swiss Peak TWS kuulokkeet kierrätetystä muovista 2.0, musta liikelahja logopainatuksellaMELODY. Langattomat kuulokkeet, musta liikelahja logopainatuksellaKorvakuulokkeet Earphones Trubus liikelahja logopainatuksellaKorvakuulokkeet Shilay multipurpose case, musta, vihreä liikelahja logopainatuksella
Kuulokkeet He...
Arvio: 14.16 €/kpl
RCS Swiss Pea...
Arvio: 29.75 €/kpl
MELODY. Langa...
Arvio: 47.07 €/kpl
Korvakuulokke...
Arvio: 3.7 €/kpl
Korvakuulokke...
Arvio: 1.47 €/kpl

väliviiva

Uudet liikelahjat Näytä kaikki

Kuulakynä Nicky ballpoint pen, keltainen liikelahja logopainatuksellaUrheilushortsit Gerox shorts, sininen liikelahja logopainatuksellaKuulakynä Nicky ballpoint pen, sininen liikelahja logopainatuksellaAvainketju Clark carabiner, musta, vihreä liikelahja logopainatuksellaKuulakynä Nicky ballpoint pen, oranssi liikelahja logopainatuksellaAurinkolasit Malter sunglasses, sininen liikelahja logopainatuksella
Kuulakynä Nic...
Arvio: 11.74 €/kpl
Urheilushorts...
Arvio: 12.39 €/kpl
Kuulakynä Nic...
Arvio: 11.74 €/kpl
Avainketju Cl...
Arvio: 11.14 €/kpl
Kuulakynä Nic...
Arvio: 11.74 €/kpl
Aurinkolasit ...
Arvio: 11.44 €/kpl

väliviiva
väliviiva