TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Liikelahjojen ja brändituotteiden varastointi

Talenco palveluvalikoima
Liikelahjojen ja brändituotteiden varastointi
Varastointi on helppoa. Riittää että ilmoitat meille että haluat jättää tuotteet varastoon ja me huolehdimme lopusta. Voit halutessasi ottaa tuotteet käyttöön kaikki kerralla kun sinulle sopii, tai vähän kerrallaan, tarpeen mukaan.

Saat samalla käyttöösi liikelahjoillesi ja brändituotteillesi helppokäyttöisen jakelujärjestelmän, sisäisen verkkokaupan, sekä monipuoliset raportit.

Ulkoisen varastoinnin kustannukset

Varastointi on maksutonta. Tilaamasi tuotteet voidaan säilyttää maksutta 12 kk. Lähettämisestä laskutamme syntyneiden kulujen mukaan eli läpilaskutuksena. Näitä ovat pakkausmateriaalit, paketointi ja rahti. Muita kustannuksia ei synny, jos ei muusta ole erikseen sovittu.

Tuotteiden käyttöönotto varastosta

Saat käyttöösi Promoshopin, yrityksesi oman maksuttoman sisäisen verkkokaupan. Promoshopin avulla on helppo nähdä mitä tavaraa varastosta löytyy ja kuinka paljon. Kaikki näkee mitä on tarjolla, kuinka paljon kutakin tarjolla

Halutessasi voit antaa yrityksesi muille toimipisteille mahdollisuuden tilata itse suoraan varastosta. Näin toimipisteet saavat kätevästi käyttöön tarvitsemiaan brändituotteita jotka ovat aina yhdenmukaisia, ilman että toimit lainkaan välikätenä.

Ulkoisen varastoinnin etuja

- Tilaa säästyy
- Aikaa ja vaivaa säästyy
- Toimitilakustannuksia säästyy

Tilattujen tuotteiden vastaanottaminen on huoletonta koska ei ole tarvetta olla vastaanottamassa ja järjestelemässä tuotteita. Tuotteiden lähettäminen etänä toimipisteisiin tai asiakkaille tarkoittaa sitä että lähettämisen takia ei myöskään tarvitse mennä toimistolle. Paketointi ei keskeytä työtä eikä pakkausmateriaaleja tarvitse pitää valmiina.

Yhtenäisen visuaalinen ilmeen ylläpito helpottuu mikä edesauttaa pitkäjännitteisen yhdenmukaisen brändimielikuvan rakentamista. Kun tiedot ovat yhdessä paikassa voi johdonmukainen brändityö jatkua vaikka ihmiset vaihtuvat.

Raportointi

Koska kaikki tapahtuu verkossa jää kaikesta jälki, siksi järjestelmä luo monipuolisia raportteja niin tuotteista, tilauksista, varastosaldoista ja tuotteiden käytöstä. Raportit ovat verkossa aina saatavillasi.Kysy lisääKirjoita sähköpostiosoitteesi tähän ja me lähetämme sinulle uuden salasanan

Sähköposti