TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Viisi vinkkiä asiakastilaisuuksiin

 

Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kestitseminen ja palkitseminen on antoisaa. Ja sen pitäisi olla myös hauskaa. Uusia ideoita voi olla vaikea keksiä työn ohessa, ja ehkä jo rutiiniksi muodostuneet illalliset eivät enää kiinnosta.  Annamme viisi vinkkiä siitä, miten asiakastilaisuuksia voisi piristää.

Suomalaiset voivat olla tunnetusti hiljaista kansaa. Mitäpä jos illanvietossa tarjottaisiin jotain erilaista tekemistä yhdessä? Emme puhu nyt pakollisista tiiminsitouttamis-leikeistä, vaan mielekkäästä uuden oppimisesta. Miten olisi kokkaustunti tärkeimpien asiakkaiden kanssa? Monet ravintolat tarjoavat kokkaustunteja, joiden aikana ihmiset yhdessä valmistavat hienon aterian alusta loppuun – pastaa, sushia, eksoottisia thairuokia? Tunnelma näissä tapahtumissa on rento, yhdessä tekeminen on luontevaa ja tutustuminen sekä jutustelu tuntuu helpolta.

Hanki kiinnostava puhuja. Useat tilaisuudet hyötyvät huomattavasti kiinnostavasta ohjelmasta. Onko mielessäsi joku toimialaasi sopiva julkisuuden henkilö, joka voisi puhua alasta. Tai kenties pitää inspiroivan puheen työnteosta, motivaatiosta, yrittämisestä tai vaikka kalastuksesta – mahdollisuudet ovat rajattomat. Järjestä viininmaistelu-tilaisuus ja pyydä sinne puhujaksi täysin odottamaton henkilö, vaikka jääkiekkovalmentaja.

Tarjoa elämyksiä. Yhteistyökumppaneita ja asiakkaita ei ole pakko viedä koskenlaskuun, muitakin keinoja löytyy. Miten olisi esimerkiksi piknik ja leikkimielinen urheilutapahtuma? Kutsuvieraat voivat tuoda mukanaan perheensä, ruoka tarjoillaan rennossa grillaushengessä ja alueella voidaan järjestää erilaisia urheilutapahtumia ja kisoja. Tai vuokraa laiva, kolme tuntia merellä tai järvellä on hieno ympäristö rentoon keskusteluun ja pikkusuolaisen nauttimiseen. Miten olisi pingisturnaus? Joskus kannattaa miettiä epäsovinnaisempiakin tapahtumia ja pyöritellä ideoita – asiakkaat tarttuvat mielellään uusiin ideoihin ja kiinnostaviin tapahtumiin.

Kuten yrittäjät usein sanovat: location, location, location. Myös tilaisuuksien järjestämisessä sijainti on tärkeää. Ellette ole lähdössä Lappiin laskettelemaan on hyvä muistaa että varsinkin arkipäivinä vieraat miettivät myös sitä, kuinka kauan tilaisuus vie ja missä se sijaitsee. Pidä huolta siitä, että tilaisuus on paikassa jonne on helppo löytää, helppo päästä tai sinne on järjestetty kuljetus. Syrjässä olevat teollisuushallit voivat olla halpoja, mutta eivät välttämättä houkuttele paikalle runsasta osanottoa jos sinne matkaaminen vie vieraalta arvokasta vapaa-aikaa.

Anna vieraille lahjakassi. Hienon tilaisuuden jälkeen on hyvä muistaa vieraita lahjakassilla. Viininmaistajaistilaisuudessa kassista voi löytyä viinipullo, kokkausillasta mausteita tai kokkaussetti. Tärkeintä on että hienon illan jälkeen asiakkaalla on jotain konkreettista muistutusta tapahtumasta – samalla kassiin voi sujauttaa yhteystiedot, esitteen, liikelahjan ja muita asiakkuudesta muistuttavia tuotteita.

Lue myös:
Oscar-gaalassa häviäjiäkin muistetaan

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Kangaskassit
Pastakoneet
Sushitarvikkeet
Grillaustarvikkeet
Suolaiset pikkupurtavat
Viinisetit
Liikelahjat
Gourmet


Julkaistu kategoriassa Asiakaskohtaamiset, Neuvot ja vinkit, Promootiot, Tapahtumat, kirjoittanut Ursula Borg 10.6.2013


Tuoreimmat kirjoitukset
Talencon vuosien mittaan laajentunut tuote- ja palveluvalikoima
Mitä kannattaa pitää mielessä ennen mainoslahjojen hankkimista
Bränditietoisuuden lisääminen yrityslahjoilla
Mainoslahjat messuilla ja tapahtumissa: lahjojen tehokkaan käytön salaisuudet
Liikelahjojen trendit 2024: mitä odottaa tulevaisuudessa


Aiheeseen liittyvää


Aiheet
Ajankohtaista (22)
Arpajaiset (3)
Asiakaskohtaamiset (8)
Asiakaslahjat (21)
Brändäys (25)
Brändituote-historiaa (25)
Brändituote-info (50)
Brändituote-palvelut (9)
Elektroniikka-yrityslahjat (9)
Etätyöskentely (7)
Fanituotteet (8)
Giveaway-tuotteet (12)
Henkilöstölahjat (17)
Jakolahjat (3)
Joulu (13)
Kestävä kulutus (9)
Liikelahja- ja brändituote-trendit (13)
Liikelahja-Ideoita (12)
Liikelahjat (41)
Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit (178)
- Tästä löydät laajan kokoelman liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsitteleviä artikkeleita. Saat ajankohtaisia uutisia, vinkkejä, ja ideointia erilaisiin markkinointia sivuaviin tilanteisiin. Käsittelemme myös brändäystä, kestävää kulutusta ja henkilöstölahjoja. Tarjolla on laaja valikoima tietoa ja suosituksia liikelahjoista sekä brändituotteiden hyödyntämisestä markkinoinnissa.Logotuotteet (5)
Mainoslahjat (31)
Messulahjat (13)
Messut (9)
Myyntituotteet (5)
Neuvot ja vinkit (53)
Oheistuotteet (3)
Profiilituotteet (3)
Promootiot (3)
Promootiotuotteet (1)
Promotuotteet (7)
Sitouttaminen (17)
Sosiaalinen media (3)
Talenco uutisia (2)
Tapahtumat (5)
Tehokas mainonta (5)
Tehokas markkinointi (17)
Trendit (1)
Tuotetietoutta (11)
Tuotteet omaan käyttöön (10)
Työhyvinvointi (3)
Uutiset (9)
Vaalit (2)
Varainhankinta joukkueelle tai luokalle (1)
Vastuullisuus (10)
VIP lahjat (3)
Yrityksen joululahjat (17)
Yrityksen kesälahjat (8)
Yritysilme (9)
Yrityslahjat (31)
yritystekstiilit (15)
Yritysten kilpailu (2)



väliviiva