Timefit-treeniajastin, musta on lisätty muistilistalleTUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
Liikelahjat > Tuotteet > Vapaa-ajan tuotteet > Urheilu ja liikunta > Treeniajastimet > Timefit-treeniajastin, musta
väliviiva

Timefit-treeniajastin, musta

Timefit-treeniajastin, musta

12427390_TP001

Timefit pitää sinut ajassa treenin aikana! Tässä treeniajastimessa on 12 toimintoa, mukaan lukien 12/24-tunnin kello, MIIT, HIIT, TABATA, EMOM1/2, FGB1/2, WRC, ylös/alas ja sekuntikello. Sopii kaikenlaisiin harjoituksiin ja kaikille taitotasoille. Sisäänrakennetulla ladattavalla 1500 mAh:n li-on-polymeeriakulla ajastin kestää yhdellä latauksella jopa 10 tuntia. Latausvirta on 5 V/1 A, ja laitteen lataaminen nollasta 100 prosenttiin kestää noin 3 tuntia. Timefit-treeniajastin on kooltaan 13 x 3,9 x 2,4 cm (pienempi kuin puhelimesi) ja painaa vain 107 grammaa, joten sitä on helppo kantaa taskussa ja se on tavallisia treeniajastimia kätevämpi. Sen mukana tulee tehokkaita magneetteja, jotka voidaan kiinnittää rautakalusteisiin tai kuntolaitteisiin ja kirkkaiden LED-valojen ansiosta numerot ovat helposti nähtävissä treenitilan kaikista kulmista. Summeritoiminnoilla on entistäkin helpompi seurata aikaa harjoituksen aikana. Toimitetaan korkealaatuisessa Teki?-voimapaperipakkauksessa.

ABS Muovi
Tampopainatus - ylös - 25 x 15 mm - max color : 4.

Valittu merkkaus:
Merkkauksen värien määrä:
Määrä: kpl
62,42
kpl (alv 0%)

Kaikki kulut sisältyvät, katso hintaerittely


Tarjouspyyntö OstoskoriVarastosaldo: Vähintään 1522 kpl, kysy tarkemmin suuremmat määrät
Toimitusajat: Sopimuksen mukaan, normaalisti enintään 12 päivää
Minimitilaus: Suositeltu minimitilaus 10 kpl

Voit pyytää alustavaa vedosta nähtäväksi tarjouksen yhteydessäväliviiva

Samankaltaiset Näytä kaikki


väliviiva

Uudet liikelahjat Näytä kaikki

Lippalakki Sportkid baseball cap for kids, valkoinen liikelahja logopainatuksellaKorvakuulokkeet Cort earphones, valkoinen, oranssi liikelahja logopainatuksellaOstoskassi Cattyr shopping bag, musta liikelahja logopainatuksellaOstoskassi Cattyr shopping bag, fuksia liikelahja logopainatuksellaJakopistoke Gregor USB wall charger, valkoinen, harmaa liikelahja logopainatuksellaAurinkolasit Harvey sunglasses, valkoinen, keltainen liikelahja logopainatuksella
Lippalakki Sp...
Arvio: 12.97 €/kpl
Korvakuulokke...
Arvio: 11.92 €/kpl
Ostoskassi Ca...
Arvio: 11.28 €/kpl
Ostoskassi Ca...
Arvio: 11.28 €/kpl
Jakopistoke G...
Arvio: 19.8 €/kpl
Aurinkolasit ...
Arvio: 11.61 €/kpl

väliviiva
väliviiva