on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
Olet tässä: Liikelahjat > Elektroniikka > IT-tarvikkeet > Webkameran suojat

Webkameran suojat omalla logolla tai painatuksella

Webkameran suoja on pieni ja edullinen mainoslahja tai give wawy lahja joka kuitenkin on saajalleensa sitäkin tervetulleempi. Webkameran suoja joka on painettu omalla logollasi muistuttaa yrityksestäsi hienotunteisesti hyvinkin pitkään. Etätyöskentelyn suosion räjähdysmäisen kasvun ja siihen liittyvien verkkotapaamisten myötä, nettikameran suojat webkameran suojat tai nettikameran suojat ovat tulleet jäädäkseen.
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 65
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 65
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 >>
väliviiva
Webkameran suojalla piilotat tietokoneesi nettikameran helposti ja suojaat yksityisyyttäsi

Innovaatiot syntyvät ratkaisuiksi polttaviin ongelmiin. Näin on myös nettikameran kohdalla. Cambridgen yliopiston tietotekniikan laitoksen tutkijoilla oli jatkuva kiire, ja kahvia kului. Mutta 90-luvun alussa laitoksella oli vain yksi kahviperkolaattori, joka oli sijoitettu päälaboratorioon, vaikka osa tutkijoista työskenteli eri tiloissa. Nämä sitten kävivät monet kerrat hakemassa kahvia, usein vain huomatakseen pannun olevan tyhjä.

Kaksi tutkijaa ratkaisi tämän polttavan ongelman asentamalla kahvihuoneeseen kameran, joka otti pannusta kuvan kolme kertaa minuutissa. He loivat... Lue lisää