on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
Olet tässä: Liikelahjat > Elektroniikka

Elektroniikka omalla logolla tai painatuksella


Liikelahjaksi tai yrityslahjaksi annettava omalla logolla tai painatuksella varustettu muodikas elektroniikka on eräs suosituimmista liikelahjoista. Nappikuulokkeet, langattomat Bluetooth kaiuttimet, powerbank varavirtalähteet ja RFID suojakortit ovat esimerkkejä suosituista liikelahjoista joita lähes kaikki tarvitsevat, haluavat ja arvostavat. Elektroniikkatuotteet ovat loistavia liikelahjoja, sillä ne ovat käytännöllisiä ja nykyaikaisia.


 | Audiolaitteet | IT-tarvikkeet | Lataustarvikkeet | Muu elektroniikka | Oheislaitteetväliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 3551
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 3551
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Elektroniset laitteet ovat osa arkea

IT-laitteet, audiolaitteet ja muu elektroniikka tehostavat työntekoa monella tapaa, esimerkiksi parantamalla kommunikointia ja tiedonkulkua, helpottamalla tiedostojen jakamista ja tallentamista sekä lisäämällä tuottavuutta. Työpäivän jälkeen elektroniikka tarjoaa viihdettä ja helpotusta stressiin.

Elektroniset laitteet ovat osa ihmisten arkea. Niiden avulla pidetään yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin, seurataan uutisia, tilataan ruokaa ja hoidetaan muita arjen asioita. Kaikesta tästä johtuen on luonnollista että IT-laitteet, audiolaitteet ja muu elektroniikka ovat tulleet yhä... Lue lisää


Tehokas etätyöskentely kotitoimistossa

Me Talencolla olemme tehneet etätyötä pitkälle toistakymmentä vuotta. Tässä on mitä me olemme oppineet etätyöskentelyn tehokkuuden parantamisesta. Aiemmassa blogissa kerroimme etätyöohjelmista, tässä blogissa puhutaan kotitoimiston tehokkuudesta.

Kotitoimiston varusteet ja tarvikkeet kannattaa hoitaa kerralla kuntoon. Jos koneet tai varusteet eivät pelitä, on riskinä että aikaa tilanteen korjaamiseen tuhraantuu suhteettoman paljon. Etätyössä ongelmien ratkaiseminen on hitaampaa verrattuna siihen että tarvike-, laite- tai ohjelmisto-ongelman voi ratkaista... Lue lisää
Videot

Inspiraatiota! Urban Vitamin viihde-eletroniikkaa yrityslahjaksi