on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
väliviiva
 
Olet tässä: Liikelahjat > Mainostekstiilit > Sadevarusteet > Sateenvarjot
Henkilökohtaista palvelua
0207 401 405
Vastaamme ripeästi
myös sähköpostikyselyihin
Lähetä kysely
väliviiva

Sateenvarjot omalla logolla tai painatuksella

Sateenvarjo omalla logolla vahvistaa niin yritysilmettä kuin yhteenkuuluvuutta. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia sateenvarjoja. Etsit sitten kokoontaitettavia, puoli- tai täysautomaattisiavarjoja, lasten sateenvarjoja tai vaikka suuria golfsateenvarjoja, niin löydät meiltä sopivan mallin. Sateenvarjoissa on laajat räätälöintimahdollisuudet aina pienestä tyylikkäästä logo-painatuksesta kahvaan koko kankaan kattavaan valokuvapainatukseen saakka. Risaisten vuodenaikojen paras liikelahja on sateenvarjo painatuksella. Sateenvarjo tarjoaa suojaa sateelta ja viimalta, samalla mainostaen yrityksesi brändiä näkyvästi. Varma valinta kun etsit klassista liikelahjaa. Edullinen, pitkäikäinen ja taatusti hyödyllinen.
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 424
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 424
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Sateenvarjo on liikelahjana ajaton, ja sillä on todella pitkä historia

Sateenvarjon historia ulottuu kauaksi, aina 3500 vuoden takaiseen Egyptiin. Tosin, mitä ilmeisimmin olosuhteista johtuen, siellä niitä ei käsitelty vedenpitäviksi, vaan käytettiin vain päivänvarjoina. Egyptissä niiden käyttö, ainakin vanhojen reliefien perusteella, taisi olla kuninkaallisten etuoikeus. Toki niin, että palvelijat kantoivat niitä herrojensa puolesta.

Varsinaisen sateenvarjon ensimmäinen käyttö on jäljitetty 1100 e.a.a Kiinaan. Siellä silkkisen vedenpitävän varjon käytön aloittivat ylimykset ja kuninkaalliset. Vallan merkiksi varjoista tehtiin moninkertaisia.... Lue lisää