' Sateenvarjot omalla logolla tai painatuksella | Talenco liikelahjat
 
  on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Sateenvarjot omalla logolla tai painatuksella

Sateenvarjo omalla logolla vahvistaa niin yritysilmettä kuin yhteenkuuluvuutta. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia sateenvarjoja. Etsit sitten kokoontaitettavia, puoli- tai täysautomaattisiavarjoja, lasten sateenvarjoja tai vaikka suuria golfsateenvarjoja, niin löydät meiltä sopivan mallin. Sateenvarjoissa on laajat räätälöintimahdollisuudet aina pienestä tyylikkäästä logo-painatuksesta kahvaan koko kankaan kattavaan valokuvapainatukseen saakka.
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 412
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 412
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Onko sateenvarjo vaarallinen ukkosella?

”Sateenvarjo on vaarallinen ukkosella.” Tämä monen lapsuudessaan oppima viisaus on edelleen syytä pitää mielessä. Salama iskee maaston korkeimpaan kohtaan, ja sateenvarjo on tietysti pään yläpuolella. Ja koska ukonilman yhteydessä on usein sade, on ihmisillä todennäköisemmin sateenvarjo mukanaan juuri silloin kun ukkostaa.

Suomessa salamaniskuun kuolee ihminen keskimäärin joka toinen vuosi. Vielä 50-luvulla uhreja oli kymmenkunta vuodessa. Uhrien määrän väheneminen johtunee siitä, että ulkotyöt ovat vähentyneet ja näin altistus iskulle on vähentynyt. Myös rakennukset ovat nykyään... Lue lisää


Sateenvarjo on liikelahjana ajaton, ja sillä on todella pitkä historia

Sateenvarjo yrityksen logolla on moderni tuote, mutta tiesitkö että sillä on hyvinkin pitkä historia? Sateenvarjon historia ulottuu kauaksi, aina 3500 vuoden takaiseen Egyptiin. Tosin, mitä ilmeisimmin olosuhteista johtuen, siellä niitä ei käsitelty vedenpitäviksi, vaan käytettiin vain päivänvarjoina. Egyptissä niiden käyttö, ainakin vanhojen reliefien perusteella, taisi olla kuninkaallisten etuoikeus. Toki niin, että palvelijat kantoivat niitä herrojensa puolesta.

Varsinaisen sateenvarjon ensimmäinen käyttö on jäljitetty 1100 e.a.a Kiinaan. Siellä silkkisen vedenpitävän varjon... Lue lisää