' Pipot omalla logolla tai painatuksella | Talenco liikelahjat
 
  on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Pipot omalla logolla tai painatuksella

Yrityksen logolla varustettu mainospipo lienee yksi suosituimmista brändätyistä vaatekappaleista. Se ei ole varsinainen muotiasuste, mutta kylläpä sitä on käytettävä, kun sää ärtyy kylmäksi. Talencosta löydät painettavat mainospipot monenvärisinä ja -mallisina. Pipo on helppo postittaa, se on kaikille hyödyllinen ja lisäksi erinomainen brändin vahvistaja. Pipot ovat talvisaikaan päivittäin käytössä ja siksikin hyödyllisiä asiakaslahjoja. Pipo omalla logolla voi olla painettu, brodeerattu, varustettu yrityksen kangasmerkillä tai jopa kudottu yrityksen väreillä. Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti. Se om on helppo postittaa, se on kaikille hyödyllinen ja lisäksi erinomainen brändin vahvistaja. Pipot ovat talvisaikaan päivittäin käytössä. Kaikista näistä syistä johtuen pipot ovat kaikkein suosituimpia ja hyödyllisimpiä asiakaslahjoja.
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 114
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 114
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 >>
väliviiva
Pipon historia

Pipo on ollut ennen muuta käytännöllinen asuste pohjoisessa. Se suojaa päätä ja erityisesti korvia kylmältä. Pipolla on pitkä historia. Sen kantamuoto, monmouth-lätsä, oli käytössä Walesissa jo 1400-luvulla. Sekin oli neulottu, mutta muodoltaan pidempi kuin nykypipo.

Pipomuoti, sen käyttäminen tai käyttämättä jättäminen on vaihdellut. Muistan omakohtaisesti 70- ja 80-luvut, jolloin nuoriso ei halunnut käyttää pipoa. Vanhemmat kauhistelevat, että nuoret palelluttavat päänsä, ja lieneepä siitä makoisia urbaanilegendojakin syntynyt. Itse muistan, kun naapurin pojat tulivat talvella... Lue lisää