' Ensiapulaukut omalla logolla tai painatuksella | Talenco liikelahjat
 
  on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Ensiapulaukut omalla logolla tai painatuksella


Ensiapulaukku johon on lisätty oma logosi on varma valinta yrityksesi luukelahjaksi. Se on kaikille tarpeen, ei vie paljoa tilaa ja koska se on painatuksella varustettu, muistuttaa se asiakastasi pitkään brändistäsi ja brändisi arvoista. Ensiapupakkauksia on saatavissa montaa eri kokoa, alkaen peinemmistä jotka voi ottaa mukaan vaikka retkelle aina isompiin monipuolisesti varustettuihin esimerkiksi autoon tai veneeseen. Taatusti tervetullut liikelahja sidosryhmillesi.
väliviiva
Tuotteet 1 – 29 / 29
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 29 / 29
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 
väliviiva
Ensiapulaukut tuovat turvaa ensihätään

Kodin ja työpaikkojen varustukseen tulisi kuulua myös välineitä, joita ei koskaan tarvitsisi käyttää, esimerkiksi ensiapulaukku ja sammutuspeitto.

Ensiapulaukku kuuluu ainakin koteihin, autoihin, veneisiin ja työpaikoille. Se sisältää välineet välittömän ensiavun antamiseen. Laukkuja voi olla eri kokoisia, ja eri tarkoituksiin. Esimerkiksi autoon tarkoitetuissa laukuissa on usein sisällä vasara, jolla hätätilanteessa pystyy rikkomaan ikkunan.

Vähimmillään ensiapulaukun sisältönä on laastareita ja erikokoisia steriilijä sidetarpeita. Usein laukkuihin kannattaa lisätä itse... Lue lisää