on lisätty muistilistalle

OK Undo
Poista tämä tuote muistilistalta tai Siirry muistilistaan

Cancel
  on lisätty tarjouspyyntökoriin

OK Undo
Poista tämä tuote tarjouspyyntökorista tai Siirry tarjouspyyntökoriin

Cancel
TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
Olet tässä: Liikelahjat > Koti & Keittiö > Kattaustarvikkeet > Mukit

Mukit omalla logolla tai painatuksella

Mukit omalla logolla voivat olla kahvimukeja tai mainosmukeja, tärkeää on että ne on varustettu yrityksen logolla tai painatuksella. Logolla painettu muki on nimittäin perustavaraa jokaisella toimistolla. Mukiin tartutaan aamusta iltaan. Logolla varustetut mukit toimivat hyvin mainosmukeina, sillä niissä on reilu painopinta-ala ja niihin saa hyvin logon tai muun kuvituksen.
väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 513
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva


väliviiva
Tuotteet 1 – 60 / 513
Tuotteita/sivu
 
Sivu   1 2 3 4 ... >>
väliviiva
Miksi suosittelemme mukia omalla painatuksella mainoslahjaksi kaikille yrityksille?

Yrityksen logolla painettu muki on eräs kaikkein suosituimmista mainoslahjoista. Mukeja on käytetty vuosikymmeniä ja tullaan näillä näkymiin käyttämään myös jatkossa. Miksi näin on? Olen listannut tähän tavallisimpia syitä miksi lähes kaikkien yritysten mainoslahjavalikoimaan kuuluu myös yrityksen logolla painettu muki.

Käyttökelpoisuus: Muki on käytännöllinen ja hyödyllinen lahja, jota ihmiset käyttävät usein päivittäin. Jokainen aamukahvi tai iltatee muistuttaa vastaanottajaa lahjan antajasta ja yrityksestä.

Näkyvyys: Muki, jossa on oma logo, näkyy usein työpaikoilla,... Lue lisää


Kuinka suosittu brändätystä mukista voi tulla?

Muumimukit ovat käsite. Varsinainen buumi lähti 1990-luvun alussa, kun Arabian suunnittelija Tove Slottelta pyydettiin muumikuvitusta Arabian astioihin. Hän teki luonnoksia ja meni käymään Tove Janssonin ja Tuulikki Pietilän kotiin. Tove Jansson hyväksyi luonnokset ja idean, ja valmistus saattoi alkaa. Erilaisia Teema-sarjan muumimukeja on suunniteltu tuotantoon 1990-luvulta runsaat sata mallia.

Muumimukin perusmukina on Kaj Franckin suunnitteleman Teema-sarjan muki, jonka vetoisuus on vajaa kolme desiä. Muumimuki kuuluu Arabian Muumit-astiastoon.

Muumihahmojen oikeuksia... Lue lisää
Videot

Mukit painatuksella sublimaatiopainatus