TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota kun valitset mukia yritykselle mainoslahjaksi?

 

Kun valitset yritykselle logolla painettavaa mukia mainoslahjaksi, yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti tyylikkäästi kustomoituna, muista kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

1. Laatu: Valitse mielummin korkealaatuinen muki, joka on kestävä ja käyttökelpoinen. Laadukas muki kestää pidempään, joten se tarjoaa paremman vastineen rahalle. Lisäksi on järkevää arvioida minkälaisen laatumielikuvan haluat antaa.

2. Materiaali: Mukit ovat yleensä valmistettu keramiikasta, posliinista tai lasista. Valitse materiaali, joka sopii yrityksen brändin ilmeeseen ja käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi keramiikkamukit sopivat hyvin toimistokäyttöön, kun taas lasimukit voivat olla sopivia ravintolakäyttöön ja porsliini kenties kotiin.

3. Muotoilu: Valitse muki, joka sopii yrityksen brändin ilmeeseen. Mukin muotoilu voi olla yksinkertainen tai monimutkaisempi, klasinen tai moderni, joten valitse muotoilu, joka edustaa yrityksen brändiä parhaiten.

4. Logo: Tarkista, että yrityksen logo näyttää hyvältä ja selkeältä mukin pinnalla. Logon koko ja sijoittelu ovat myös tärkeitä, jotta logo on helposti nähtävissä ja tunnistettavissa. Pyydä vedosta nähtäväksi ennen tilausta niin näet mitä olet tilaamassa.

5. Värit: Valitse värit, jotka edustavat yrityksen brändiä parhaiten. Varmista, että värit ovat selkeitä ja pysyvät kirkkaina painamisen jälkeen. Hyvä vaihtoehto saattaa olla valita muki jossa yrityksen väri näkyy huomaamatta tehostevärina.

6. Painatus: Valitse painotekniikka, joka takaa hyvän painojäljen ja kestävyyden. Esimerkiksi silkkipainatus, sublimaatiopainatus tai laserkaiverrus ovat yleisiä tekniikoita mukien painamisessa. Ammattikäyttöön tuleviin mukeihin tarvitaan kaikkein kestävin painatustekniikka.

7. Tilausmäärä: Valitse sopiva määrä yrityksen tarpeiden mukaan. Jos haluat käyttää mukia mainostarkoitukseen, ja harkitset suurempaa määrää brändin laajemman näkyvyyden takia, on hyvä muistaa että pidemmän sarjan toteuttaminen on aina edullisempaa kuin lyhyemmän.

Mukin valinnassa kannattaa kiinnittää siis huomiota laatuun, materiaaliin, muotoiluun, logo- ja väripainatukseen, painotekniikkaan ja mukien määrään. Näin voit varmistaa, että yrityksen brändi näyttää hyvältä, erottuu kilpailijoista ja saat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi.

Lue myös:
Miksi suosittelemme mukia omalla painatuksella mainoslahjaksi kaikille yrityksille?
Kuinka suosittu brändätystä mukista voi tulla?
Termosmuki on ympärivuotinen liikelahja
Kuusi vinkkiä varainhankintaan
Brändin yhtenäisen ilmeen tärkeydestä
Onko brändin huolellinen ja pitkäjännitteinen rakentaminen kannattavaa?
Miksi brändin yhtenäinen visuaalinen ilme on tärkeä?
Kuinka brändi positioidaan?
Liikelahja vahvistaa brändiä
Brändäyksessä värillä on väliä
Kuinka luoda yrityskuva joka muistetaan?

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
– Mukit painatuksella
– Termosmukit painatuksella
– Ekologiset termosmukit painatuksella
– Liikelahjat painatuksella
– Brändituotteet omalla logolla tai painatuksella
– Yrityslahjat painatuksella
– Mainoslahjat painatuksella


Julkaistu kategoriassa Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit, Neuvot ja vinkit, kirjoittanut Jan von Heiroth 5.3.2023väliviiva