TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Kangaskassien tuunaus on hauskaa ja luovaa ohjelmaa lasten synttäreillä

 

Tietyn ikäisten lasten synttärit ovat koko perheen tärkein ja odotetuin tapahtuma. Jos juhlat järjestetään kotona ne kestävät yleensä pari, kolme tuntia. Kakun syömisen, kynttilöiden puhaltamisen ja vapaan leikkimisen lisäksi on vieraille hyvä olla myös ennakkoon suunniteltua ohjelmaa.

Kangaskassien tuunaus on hauskaa ja luovaa ohjelmaa, johon kaikki voivat osallistua. Kun lopputuloksena saa kotiin viemiseksi oman supersankarin kuvalla tai itse suunnitellulla satuhahmolla tuunatun kangaskassin, jossa saattaa olla joku makeinen niin siinä ei riemulla ole rajaa. Ja lopuksi lastenkutsuilta jää muistoksi itse tuunattu ja  hyödyllinen kangaskassi joka on lisäksi ympäristöystävällinen kierätystä edistävä vaihtoehto.

Tässä on muutama vinkki kuinka tuunamisen voi järjestää. Muistathan tutustua ohjeisiin ajoissa, että ehdit hankkia puuttuvat tarvikkeet hyvissä ajoin.

Vinkit 

Ennen juhlaa, osta riittävän monta yksinkertaista puuvillakassia. Varmista, että ne ovat oikeaa koko lasten ikäryhmälle. Yksinkertaiset puuvillakassit tarjoavat tyhjän pohjan, jonka lapset voivat koristella ja personoida.

Kerää koristelu materiaaleja, kuten kangastusseja, maaleja, tarroja, nappeja, nauhoja ja paljetteja. Tarvitaan myös liimaa ja teippiä.  Voit myös tarjota sabluunoita, leimoja ja sabluunasieniä ja -maaleja auttaaksesi lapsia luomaan ainutlaatuisia malleja.

Järjestä tila, johon kaikki materiaalit on kerätty. Huolehdi siitä, että pöytä on suojattu sanomalehdellä tai muovilla, jotta vältetään sotkua. Tarjoa essuja tai vanhoja paitoja, jotka suojaavat lasten vaatteita.

Kannusta lapsia olemaan luovia ja ilmaisemaan itseään. Tarjoa ohjausta ja inspiraatiota tarvittaessa, mutta anna lasten muuten toimia vapaasti. Voit myös järjestää kilpailun luovimmasta mallista tai ympäristöystävällisimmästä mallista.

Kun kassit on koristeltu, lapset voivat käyttää niitä juhlaherkkujen kotiin viemiseen. Voit myös lisätä pieniä lahjoja, kuten tarroja tai väliaikaisia ​​tatuointeja, kasseihin lisälahjana.

Puuvillakassien tuunaus lasten juhlassa on hauskaa ja ympäristöystävällistä aktiviteettia, joka edistää luovuutta ja kierrätystä. Se on myös hieno tapa tarjota henkilökohtainen ja ainutlaatuinen lahja, jonka lapset voivat ottaa kotiin ja käyttää. Varmista, että pidät hauskaa, olet luova ja nautit prosessista lasten kanssa!

Kangaskassien tuunaus on suosittu harrastus ja netistä löytyy runsaasti bloggareita jotka auliisti jakavat kokemuksiaan, vinkkejä ja ohjeita kuinka tuunausta voi tehdä.

Tässä muutama blogi, joihin kannattaa tutustua ennalta:

Ammattiopistossa kudonnan artesaaniksi opiskelevan käsityöblogissa löytyy upeita vinkkejä kassien tuunaamiseksi: http://www.ihanoikeablogi.fi/2022/02/varjatyt-ja-kuvioidut-kangaskassit.html

Nuutti Nuukis on askartelija, jonka tavoitteena on tehdä tuunauksia ja käsitöitä pienin kuluin.Tässä hänen bloginsa jossa mm mainoskassia tuunataan Jim Morrisonin kuvalla loppuunkuluneesta t-paidasta: http://nuuttinuukis.blogspot.com/2018/02/mainoskassien-uusi-elama-tuunauksia.html

Tuusulalainen kierrätyspromoottori Lea innostu hyvistä ideoista, kierrätyskäsitöistä ja niiden jakamisesta. Hänen kirjoituksensa käsittelee kangaskassin painamista ja lapsia silmälläpitäen.
https://kiertoidea.blogspot.com/2019/04/askartelua-lapsille-osa-1-kangaskassin.html.

Pirena kirjoittaa käsitöistä ja paljon muustakin. Tässä  hän kirjoittaa mainoskassin korjauksesta:
http://pirena56.blogspot.com/2018/11/mainoskassin-korjausta.html

Tässä blogissa kerrotaan keltaisen kassin tuunaamisesta omelluin kukin. On hienoa! http://mantymaenelamaa.blogspot.com/2018/07/kukkasia-keltaiseen-mainoskassiin.html

Tässä Nuutin tuoreempi blogiteksti mainoskassin Manse-aiheisesta tuunaamisesta:
http://nuuttinuukis.blogspot.com/2022/03/mari-meni-manseen-laukkutuunaus.html

Kaisu kirjoittaa Tau(v)onpaikka -blogissaan kuinka hieman ohkaisesta kangaskassista voi tuunata ryhdikkäämmän ja selkeämmän: https://tauvonpaikka.blogspot.com/2022/04/tuunattu-kangaskassi.html


Lue myös:
Hauskaa vappua!-blogissa vappunaamarin askartelusta
Kangaskassit logolla yrityksen markkinoinnissa
Taistelu muoviroskaa vastaan kiihtyy



Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Kangaskassit 
Mainoskassit
Vastuullisemmat ostoskassit




Tuoreimmat kirjoitukset
Talencon vuosien mittaan laajentunut tuote- ja palveluvalikoima
Mitä kannattaa pitää mielessä ennen mainoslahjojen hankkimista
Bränditietoisuuden lisääminen yrityslahjoilla
Mainoslahjat messuilla ja tapahtumissa: lahjojen tehokkaan käytön salaisuudet
Liikelahjojen trendit 2024: mitä odottaa tulevaisuudessa


Aiheeseen liittyvää


Aiheet
Ajankohtaista (22)
Arpajaiset (3)
Asiakaskohtaamiset (8)
Asiakaslahjat (21)
Brändäys (25)
Brändituote-historiaa (25)
Brändituote-info (50)
Brändituote-palvelut (9)
Elektroniikka-yrityslahjat (9)
Etätyöskentely (7)
Fanituotteet (8)
Giveaway-tuotteet (12)
Henkilöstölahjat (17)
Jakolahjat (3)
Joulu (13)
Kestävä kulutus (9)
Liikelahja- ja brändituote-trendit (13)
Liikelahja-Ideoita (12)
Liikelahjat (41)
Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit (178)
- Tästä löydät laajan kokoelman liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsitteleviä artikkeleita. Saat ajankohtaisia uutisia, vinkkejä, ja ideointia erilaisiin markkinointia sivuaviin tilanteisiin. Käsittelemme myös brändäystä, kestävää kulutusta ja henkilöstölahjoja. Tarjolla on laaja valikoima tietoa ja suosituksia liikelahjoista sekä brändituotteiden hyödyntämisestä markkinoinnissa.Logotuotteet (5)
Mainoslahjat (31)
Messulahjat (13)
Messut (9)
Myyntituotteet (5)
Neuvot ja vinkit (53)
Oheistuotteet (3)
Profiilituotteet (3)
Promootiot (3)
Promootiotuotteet (1)
Promotuotteet (7)
Sitouttaminen (17)
Sosiaalinen media (3)
Talenco uutisia (2)
Tapahtumat (5)
Tehokas mainonta (5)
Tehokas markkinointi (17)
Trendit (1)
Tuotetietoutta (11)
Tuotteet omaan käyttöön (10)
Työhyvinvointi (3)
Uutiset (9)
Vaalit (2)
Varainhankinta joukkueelle tai luokalle (1)
Vastuullisuus (10)
VIP lahjat (3)
Yrityksen joululahjat (17)
Yrityksen kesälahjat (8)
Yritysilme (9)
Yrityslahjat (31)
yritystekstiilit (15)
Yritysten kilpailu (2)



väliviiva