TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Mikä on fidget spinner eli sormihyrrä tai spinner?

 

Fidget Spinner -stressilelu – oli vuoden 2017 kovin villitys, myös liikelahjamarkkinoilla. Fidgeting tarkoittaa suomeksi ”mikroliikuntaa”, eli esimerkiksi sormien naputtelua tai jalkojen väpättämistä. Fidget spinner on kehitelty rauhoittamaan tällaisia stressiliikkeitä. Lelun on siis tarkoitus helpottaa keskittymistä ja mikroliikuntaa toimimalla laitteena, johon stressin voi purkaa. Sen on arveltu auttavan ADHD:sta, ahdistuksesta, autismista tai ihan perus stressistä kärsiviä.

Hyrrän suosio kasvoi vuonna 2017 räjähdysmäisesti ja sen suosiota on verrattu 1990-luvun jojoon. Lelu on suosittu erityisesti nuorempien keskuudessa

Spinnerin keskellä on laakeri jonka materiaali vaikuttaa spinnerin värinään, ääneen ja pyörimisaikaan.

Liikelahjaksi fidget spinner sopii hyvin monestakin syystä: ne ovat pieniä, hauskoja, kauttaaltaan brändättäviä ja erittäin suosittuja. Ja kun vanhemmat saavat sellaisen yhtestyökumppaneilta kotiinvietäväksi, on suosio kotirintamalla taattu!


Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut Jan von Heiroth 6.8.2017väliviiva