TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

Crossin Peerless 125, laatua luksusliikelahjoissa

 

Arvokynistä, allekirjoituskynistä tai ylipäätään yrityksen logolla varustetuista liikelahja-kynistä puhuttaessa on mahdotonta sivuuttaa Cross-kyniä. Kyseessä ei ole perinteinen logolla varustettu mainoskynä vaan ikuisella takuulla varustettu brändi-ikoni joka erityisesti Yhdysvalloissa edelleen, lähes 180 vuotta perustamisensa jälkeen, symboloi menestystä.

Tänään ”The Cross Pen Companyn” on Yhdysvaltojen vanhin tasokkaiden kirjoitusvälineiden valmistaja. Sen perustivat Richard Cross ja Edward W. Bradbury vuonna 1846. Aluksi yritys rajoittui työstämään tyylikkäitä kulta- ja hopeakuorisia puisia kyniä. Sittemin yritys on tullut tunnetuksi ensisijaisesti huippulaadukkaiden kirjoitusvälineiden valmistajana. Perinteisten mallien lisäksi yritys tuo jatkuvasti markkinoille myös uusia uusia malleja, joista hyvänä esimerkkinä luxuskynä Cross Peerless 125.

Cross Peerless 125 nojaa brändin pitkään historiaan. Vuonna 1889 Alonzo Townsend Cross, A.T. Crossin perustajajäsenten, Richard Crossin poika ja Edward W. Bradburyn tyttärenpoika, suunnitteli ensimmäisen mustekynänsä. Malli sai nimekseen – Peerless – verraton. Vuonna 2014, 125 vuotta myöhemmin, Cross esitteli Peerless 125 -juhlavuosimallin, missä yhdistyvät vanha sekä uusi loistokkuus, insinöörin tarkkuus mekaniikan osalta, kirjoittamisen sujuvuutta unohtamatta.

Peerless 125 ”on suunniteltu juhlistamaan perintöämme. Se on hienoin kirjoitusväline, mitä olemme koskaan tuoneet markkinoille.” – Magnus Jonsson, CMO, A.T. Cross

Peerless 125: n suunnitelussa on panostettu entistä enemmän niin kynän kirjoitusominaisuuksiin kuin muotoiluunkin. Alkuperäinen Peerless oli yksinkertaisen elegantti, leveä alusta loppuun. Juhlavuosimalli on tehty entistäkin loistokkaammaksi; mustekynässä on kynäntuppeen upotettu Swarovski kristalli.

Jokaisessa Peerless 125:ssa on käsin kaiverrettu sarjanumero aitouden varmistamiseksi. Kynä on pakattu lahjalaatikkoon, sisältäen kirkkaan kynänpidikkeen, johon kynä on helppo laittaa odottamaan seuraavaa käyttöä. Kynää on saatavilla, kuulakärki-, geeli- ja mustekynänä.

Taidokkain näyte ensiluokkaisesta käsityöstä on Peerless 125 limited edition -mustekynä, mitä valmistetaan maailmanlaajuisesti vain 125 kpl:n erä. Sen runko on kullattu 18-karaatin – muut osat 23-karaatin kullalla. Kynän tupen kruunaa aito rubiini, aitoustodistus tulee kynän mukana.

Lue myös:
Mainoskynät RPET kierrätysmuovista
Mainoskynät vahvistavat yrityksen brändiä

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Kynät omalla logolla tai painatuksella
Vastuullisemmat kynät
Liikelahjat
Yrityslahjat
Asiakaslahjat
Mainoskynät logolla

 


Julkaistu kategoriassa Liikelahjoja, brändituotteita ja markkinointia käsittelevät artikkelit, VIP lahjat, kirjoittanut Aki Hyödynmaa 4.3.2015väliviiva