TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Crossin Peerless, laatua luksusliikelahjoissa

 

Amerikan vanhin tasokkaiden kirjoitusvälineiden valmistajan, ”The Cross Pen Companyn” , perustivat Richard Cross ja Edward W. Bradbury vuonna 1846 . Aluksi se rajoittui työstämään tyylikkäitä kulta- ja hopeakuorisia puisia kyniä.

Alonzo Townsend Cross, A.T. Crossin perustajajäsenten, Richard Crossin poika ja Edward W. Bradburyn tyttärenpoika, suunnitteli ensimmäisen mustekynänsä vuonna 1889. Malli sai nimekseen – Peerless – verraton. Nyt, 125 vuotta myöhemmin, Cross esitteli uuden Peerless 125 -juhlavuosimallin, missä yhdistyvät vanha sekä uusi loistokkuus, insinöörin tarkkuus mekaniikan osalta, kirjoittamisen sujuvuutta unohtamatta.

Peerless 125on suunniteltu juhlistamaan perintöämme. Se on hienoin kirjoitusväline, mitä olemme koskaan tuoneet markkinoille.” – Magnus Jonsson, CMO, A.T. Cross

Peerless 125: n suunnitelussa on panostettu entistä enemmän niin kynän kirjoitusominaisuuksiin kuin muotoiluunkin. Alkuperäinen Peerless oli yksinkertaisen elegantti, leveä alusta loppuun. Juhlavuosimalli on tehty entistäkin loistokkaammaksi; mustekynässä on kynäntuppeen upotettu Swarovski kristalli.

Jokaisessa Peerless 125:ssa on käsin kaiverrettu sarjanumero aitouden varmistamiseksi. Kynä on pakattu lahjalaatikkoon, sisältäen kirkkaan kynänpidikkeen, johon kynä on helppo laittaa odottamaan seuraavaa käyttöä.

Peerless 125 on saatavilla, kuulakärki-, geeli- ja mustekynänä.

Taidokkain näyte ensiluokkaisesta käsityöstä on Peerless 125 limited edition -mustekynä, mitä valmistetaan maailmanlaajuisesti vain 125 kpl:n erä.

Kynän runko on kullattu 18-karaatin – muut osat 23-karaatin kullalla. Kynän tupen kruunaa aito rubiini, aitoustodistus tulee kynän mukana.

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Kynät omalla logolla tai painatuksella

 


Julkaistu kategoriassa VIP lahjat, Yleinen, kirjoittanut Aki Hyödynmaa 4.3.2015väliviiva