TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
0
Tarvitsetko apua tuotteiden etsimisessä?  |  Tarjouspyynnöt ja kyselyt
 

PowerBank varavirtalähde on mielenkiintoinen liikelahja

 

Kun Voyager 1 laukaistiin avaruuteen syyskuussa 1977, tuskin kovinkaan moni uskoi, että luotain lähettää tietoa vielä yli 36 vuoden kuluttua. Erityisesti jos ajatellaan Voyagerin rakentamisen aikaista tekniikkaa, tuntuu saavutus aivan uskomattomalta! Suunnittelu ja rakentaminen tehtiin aikana, jolloin insinööreillä tärkeimmät laitteet olivat kynä ja paperi, liitutaulut sekä alkeelliset laskimet – ja tietysti omat huippuluokan matemaattiset lahjansa. Toki oli myös tietokoneita, mutta ne olivat vielä varsin alkeellisia ja kooltaan suuria.

Voyagerin tietokoneet olivat luonnollisesti aikansa huippua. Mutta jos niitä vertaa vaikkapa iPhone 5 kanssa, eroa on muussakin kuin koossa: Muistitilaa iPhone 5:ssä on 240 000 kertaa enemmän kuin Voyagerin koneissa. Voyagerin 240 Khz suoritin pystyy tekemään noin 8000 toimintoa sekunnissa, kun taas iPhone 5:n 1,3 gigahertsin suorittimen tekemät toiminnot sekunnissa lasketaan miljardeissa.

On kuitenkin ominaisuus, jossa Voyagerin tietotekniikka pieksee 6-0 kaikki nykyiset älypuhelimet: akun kesto. Avaruusaluksen plutonium-akuissa on edelleen virtaa, ja virtaa odotetaan riittävän jopa vuoden 2020 yli. Tosin kulutuskin on äärimmäisen pientä, ja iso osa laitteista on kytketty pois päältä virran säästämiseksi. Mutta ero on kuitenkin huikea. Fiineinkin älypuhelin on helposti hengetön jo muutaman tunnin nettisurffauksen tai karttasovelluksen käytön jälkeen, kun taas Voyagerin akku pihisee yli 40 vuotta! Ja lähettää tietoa nyt jo aurinkokuntamme ulkopuolelta, tähtienvälisestä avaruudesta.

Nykyään tuohon maanpäälliseen älypuhelinten akkuongelmaan on onneksi tarjolla iso helpotus: PowerBank -tuotteet. Enää ei tärkeätä soittoa odottaessa tarvitse tuskailla sillä, että virta loppuisi kesken puhelun. Tai tuijottaa puhelimen mustaa näyttöä kokouspaikkaa etsiessään. Eikä varsinkaan uppoutua puhelimen virranhallintatoimintoihin ja niiden monimutkaisiin manuaaleihin.

PowerBank toimii yksinkertaisesti: Lataat laitteen täyteen USB-liitännän avulla ja otat sen mukaasi. Kun mobiililaitteesi akku osoittaa uupumisen merkkejä, laitat vain PowerBankin töihin, lataat laitteesi ja olet taas kohta online. Vaikka olisit keskellä erämaata. Kalvava huoli akun loppumisesta on poissa!

Liikelahjana PowerBank on paras mahdollinen. Sen hyödyllisyys tulee esiin kiperimmissä paikoissa, ja tuo näin positiivisia mielleyhtymiä käyttäjälleen. Lisäksi malleissa on erinomainen mahdollisuus painatuksiin. Laitteet on yhteensopivia kaikkien yleisten älypuhelinten, MP3 soittimien, tablettien, digitaalisten kameroiden ja GPS laitteiden kanssa. Ei ihme että PowerBank nousi Yhdysvalloissa vuonna 2014 promotuotteiden hitiksi. 

Lue myös:
Tehokas etätyöskentely kotitoimistossa
Nykyläppäri on pieni ja kevyt
Kaikkeen tähän tarvitset muistitikkua
Elektroniset laitteet ovat osa arkea
Bluetooth, maiden ja laitteiden yhdistäjä
Webkameran suojalla piilotat tietokoneesi nettikameran helposti ja suojaat yksityisyyttäsi
QI-latausalusta

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Powerbank varavirtalähteet omalla logolla
Liikelahjat
Asiakaslahjat
Yrityslahjat
Muistitikut yrityksen logolla

väliviiva