TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 

Trendit 2013, osa 1: Brändituotteet

 

1) Optimismi palaa. Samalla kun talouden yleinen ilmapiiri muuttuu valoisammaksi tulee brändättyjen tuotteiden käyttö mainosmediana kasvamaan. Pitkäjännitteinen ja suunnitelmallinen markkinointi valtaa jälleen alaa. Vinkki ostajalle: Ennakoi tilanne ja tee kuten esim Facebook, Google ja Apple. Ne ovat hiljattain päättäneet uusista panostuksista brändättyhini tuotteisiinsa (klikkaa linkkejä).

2) Tekniikka jyrää kuluttajapuolella. Forrester arvioi että tabletti-tietokoneiden myynti jatkaa kasvuaan vielä usean vuoden. Palvelut lisääntyvät, nopeus ja luotettavuus parantuu. Pian kaikilla on tabletti, samoin kuin yhä hienompi älypuhelin. Vinkki ostajalle: Panosta uusimman elektroniikan oheistuotteisiin niin et voi mennä vikaan.

3) Suositusta kuluttajatuotteista brändättäviä versioita. Nopeutunut tuotekehitys, samoin kuin tuotanto ja logistiikka takaavat sen että suosituista kuluttajatuotteista saadaan yhä nopeammin brändättäviä versioita yritysten markkinoinnin tarpeisiin. Vinkki ostajalle: Tunne asiakkaasi ja puhuttele häntä brändätyillä tuotteilla joita hän haluaisi itsekin ostaa.

4) Henkilökunnan motivointi vaatii lisää huomiota. Työtekijälle työpaikan ilmapiiri ja yhteenkuuluvuuden tunne on tärkeää, mutta yritykselle kyseessä on elinedellytys. Parhaat työntekijät arvostavat itseään ja osaavat yhä enemmän vaatia innostavaa ja palkitsevaa työympäristöä. Vinkki ostajalle: Rahallista palkitsemista edullisempaa ja pitkäjännitteisempää on rakentaa yhteenkuuluvuutta ja positiivista kulttuuria. Brändättävät laadukkaat tekstiilit viestivät mihin joukkoon kantaja kuuluu, ja että hän on ylpeä siitä.

Aiheeseen liittyviä tuotteita:
Brändituotteet
Yrityksen mainostekstiilit


Julkaistu kategoriassa Trendit, kirjoittanut Jan von Heiroth 29.1.2013väliviiva