TUOTTEET >PALVELUTAJANKOHTAISTAWORKSPACEPROMOSHOPLÄHETÄ KYSELYINFOUUTTA!
 
Talenco liikelahjat
Tarjouspyyntökori
0
search
hidden div for timer function

Liikelahjat helposti
Talencolta saat kaikki laadukkat liikelahjat ja yrityslahjat. Myös suositut kotimaiset ja ekologiset tuotteet, samoin kuin kansainväliset merkkituotteet. Logon merkkaus eli painatus, brodeeraus tai laserointi, sekä rahti sisältyvät edullisiin hintoihin. Kysy lisäpalveluistamme: suunnittelu, postitus, paketointi, varastointi. Tarjoamme myös edullisesti sisäisen verkkokaupan yrityksen omille liikelahjoille ja brändituotteille.TUOTTEET

Suositut liikelahjat

 
Huulirasvat
spacer
 
Juomapullot
spacer
 
Rantapallot ja puhallettavat
spacer
 
Bluetooth-kaiuttimet
spacer
spacer
 
Powerbank varavirtalähteet
spacer
spacer
 
Vastuullisemmat takit ja liivit

Uutuustuotteita ja monipuolista palvelua
Palvelemme liikelahja- ja brändituote-asioissa kaiken kokoisia asiakkaita, alkaen yksittäisten tilausten toimittamisesta, aina kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen asti. Tunnemme tuoreimmat trendituotteet ja uusimmat uutuudet. Monipuoliset verkkopalvelut helpottavat asiakkaidemme arkea ja tarvittaessa hoidamme niin liikelahjojen varastoinnin kuin yrityksen siäisen brändikaupan ylläpidon. Edullisesti ja luotettavasti. Lue lisääOmalla logolla
Meiltä löydät haluamasi tuotteet omalla logolla nopeasti, luotettavasti ja edullisesti. Valtava tuotevalikoima ja asiantunteva henkilökohtainen palvelu takaavat sen että mitä tahansa omalla logolla räätälöitävää tuotetta, kuten yritystekstiiliä tai mainosvaatetta, liikelahjaa, henkilöstölahjaa, mainoslahjaa tai mainostuotetta, asiakaslahjaa tai muuta yrityslahjaa etsitkään, niin me voimme auttaa sinua. Uskomme että 35.000 laadukkaan tuotteen ja 1500 tuoteryhmän online-valikoimamme tyydyttää vaativampaakin asiakasta.

Asioiminen on nopeaa ja helppoa. Hintaan sisältyy aina kaikki... Lue lisää

Liikelahja vahvistaa brändiä
Brändillä ja liikelahjalla on sama lähtökohta, yrityksen arvot. Omalla logolla varustettu liikelahja onkin erinomainen tapa kertoa yrityksen arvoista, ja vahvistaa niitä. Yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti kustomoidut yrityslahjat ovat yksi markkinointiviestinnän muoto, ja ne voi ja pitäisi suunnitella tukemaan yrityksen kokonaisviestinnän tavoitteita.

Koska liikelahjojen viestinnällisyys on aika selvää, kannattaisi niiden valinnan tehdä samat henkilöt, jotka vastaavat yrityksen markkinointiviestinnästä. Tämä ei kuitenkaan taida vieläkään olla sääntö, vaan asiakaslahjojen... Lue lisää

Näin palvelemme liikelahja-asiakkaita
- Laajasta liikelahjojen ja brändituotteiden nettivalikoimastamme löydät niin uusimmat uutuudet kuin tuoreimmat trendit. Etsimme uusia mielenkiintoisia ideoita ja ratkaisuja ja jaamme ne asiakkaidemme kanssa. Tai kerro minkälainen ajatus sinulla on niin kaivamme esiin juuri sinun tarpeisiin sopivan ratkaisun.

- Henkilökohtainen palvelu. Henkilökohtainen yhteyshenkilösi auttaa löytämään etsimäsi brändituotteet, ideoi uusia tuotteita, etsii toimittajat ja keksii ratkaisut kaikkiin kysymyksiin.

- myTalenco palvelusivu on asiakasyrityksen hankitatiimin yhteinen työkalu... Lue lisää

Noudata etikettiä ja vältä virheet liikelahjojen antamisessa
Liikelahjojen antamisesta voi tulla painajaismainen kokemus, jos ei tunne niihin liittyvää etikettiä. Olet saattanut hankkia liian kalliin liikelahjalahjan tai lahjan, joka ei ole vastaanottajan tahdonmukainen, ja koko homma muuttuu kiusalliseksi. Niinpä ennen seuraavaa lahjakierrosta asiakkaillesi tai työntekijöillesi kannattaa lukea tästä muutama vinkki.

Aina kun mahdollista, tee lahjoista persoonallisia

On mukavaa, jos pystyy tekemään lahjoista jokaisen saajan näköisiä. Näin lahjan saaja ajattelee sinun arvostavan heitä. Niinpä personoidun lahjaesineen merkitsee enemmän... Lue lisää

Paljonko liikelahjoihin kannattaa varata rahaa?
On varmasti aina mukavaa antaa lahjoja ihmisille, jotka ovat tavalla tai toisella auttaneet yrityksesi menestymistä. Siitä yksinkertaisesti tulee hyvälle tuulelle, kun antaa jotain asiakkaille, työntekijöille tai palveluntuottajille (ks. blogi: Liikelahjojen antaminen - mitä, kenelle ja milloin?) . Mutta pysytäänpä realiteeteissa: iso kysymys on, paljonko liikelahjoihin kannattaa käyttää rahaa?

Kysymykseen vastaaminen on helpompaa, jos sen paloittelee kolmeen osaan:
* Paljonko liike- ja mainoslahjoihin on budjetoitu rahaa?
* Paljonko lahjoilla on vastaanottajia?
* Keitä... Lue lisää

Liikelahjojen antaminen, mitä, kenelle ja milloin?
Lyhyesti sanottuna, liikelahjojen tarkoitus on auttaa yrityksesi menestymään. Menestystä voi hakea lyhyemmällä tähtäimellä, eli lahjojen tarkoitus on saada aikaan sopimuksia ja kauppoja. Tällöin niiden voi katsoa toimivan liideinä. Toisaalta mainoslahjat voivat olla pidemmän tähtäimen brändinrakentamista, jolloin välitöntä hyötyä on vaikea mitata.
Karkeasti jaoteltuna voidaan nähdä kolme ryhmää, joille liike- tai mainoslahjoja on syytä antaa: asiakkaat, työntekijät ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Yritän tässä kirjoituksessa avata otsikon kysymystä kunkin ryhmän kohdalta.
Liikelahjat... Lue lisää

Liikelahjat ja yrityslahjat Kiinassa
Vanhaan kiinalaiseen kulttuuriin kuului ylenpalttinen lahjojen antaminen. Nykyään virallinen Kiina pitää liikelahjoja lahjuksina, mutta todellisuudessa politiikka on viime vuosina merkittävästi pehmentynyt. Vieläkin saattaa kuitenkin tulla tilanteita, joissa lahjan antaminen on kerta kaikkiaan sopimatonta. Silloin on vain ystävällisesti todettava, että on ymmärtänyt tilanteen, ja jätettävä lahja antamatta. Pääasiassa pienen lahjan antamista ei nähdä lahjuksena, mutta diskreetti lähestymistapa on suositeltavaa.

Kiinassa symboliikka on tärkeätä. Värit ja numerot ovat erittäin... Lue lisää

Liikelahjat kansainvälisessä liiketoiminnassa
Takavuosina kerrottiin esimerkkiä siitä, kuinka lahjan erottaa lahjuksesta: Jos tarjolla on lämmin voileipä ja kylmä olut, kyseessä saattaa olla lahjus. Jos taas tarjolla on kylmä voileipä ja lämmin olut, kyse on aivan varmasti lahjasta. Noin helppoa se oli silloin joskus, kun oli markka ja Kekkonen, Posti- ja lennätinlaitos sekä idänkauppa. Nykyään on toisin. Pienetkin, jopa yhden miehen yritykset pääsevät tai joutuvat toimimaan kansainvälisessä ympäristössä, jossa pelisäännöt ovat erilaisia eri kulttuureissa. Kansainvälisissä tapaamisissa pitää hallita tiedot kokonaisuuksista, on kyettävä... Lue lisää

Liikelahjojen valintavinkit
Jokaisella hankkeella tulisi olla TAVOITE, esim. lisätä myyntiä, kehittää henkilöstöä tai vähentää muutosvastarintaa. Tässä muutama tärkeä vinkki muistettavaksi sinulle, joka vastaat yrityksesi liikelahjahankinnoista.
PR hyödyt ja haitat
Lahjan tulee vastata odotuksia tai ylittää ne. Tämä ei tarkoita että lahjan on pakko olla kallis, riittää että se on harkittu. Toimitusjohtaja odottaa että allekirjoituskynä on laadukkaampi kuin tavallinen tallaaja.
Huippu-urheilijalle ei kannata antaa urheilulaukkua joka on täysin kelpo harraste-urheilijalle. Ammattimainen rakennusmies tarvitsee... Lue lisää

Poimintoja uutuuksista

 
 Avainketju Clark carabiner, mus...
Arvio: 1.10 €/kpl
spacer
 
 Jakopistoke Gregor USB wall cha...
Arvio: 11.54 €/kpl
spacer
 
 Kirjasin Bosco notebook, luonno...
Arvio: 2.14 €/kpl
spacer
 
 Muki Dolten sublimation mug, va...
Arvio: 5.86 €/kpl
spacer
spacer
 
 Kuulakynä Nicky ballpoint pen, ...
Arvio: 1.54 €/kpl
spacer
spacer
 
 Tiivis kuparinen Arca-tyhjiöpul...
Arvio: 16.32 €/kpl